Σε αναμονή των Surface Pro 6 και Surface Laptop 2 από την Microsoft

by George Polyzos • On 27-09-2018 • AT 12:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Όπως είναι γνωστό η Microsoft διοργανώνει ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση νέων συσκευών στη Νέα Υόρκη, την προσεχή Τρίτη, 2 Οκτωβρίου.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς θα παρουσιάσει η αμερικανική εταιρεία εντούτοις έντονη είναι η φημολογία ότι θα πρόκειται για τα νέα Surface Pro και Surface Laptop. Περισσότερες πληροφορίες φαίνεται να διαθέτει η γερμανική ιστοσελίδα WinFuture, σύμφωνα με την οποία αναμένεται να παρουσιαστούν το Surface Pro 6 και το Surface Laptop 2.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα δεν θα υπάρχουν άλλες ανακοινώσεις που να αφορούν hardware προϊόντα. Επιπλέον, σημειώνεται ότι τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν κυρίως αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών, όπως για παράδειγμα βελτιωμένους επεξεργαστές της Intel, χωρίς κάποια σημαντική διαφοροποίηση σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης.

Η μόνη σημαντική αλλαγή σε επίπεδο εμφάνισης αναμένεται να σχετίζεται με την προσθήκη νέων χρωμάτων, ενώ δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται και μία μαύρη έκδοση που θα θυμίζει περισσότερο «κλασικό» laptop. Τέλος, δεν αποκλείεται να δοθούν την προσεχή Τρίτη και μια σειρά από πρώτα στοιχεία σχετικά με τα χαρακτηριστικά της επόμενης αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons