Σε αναμονή για το Microsoft Lumia 840

by Nikos Kaimakamis • On 27-04-2015 • AT 4:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Lumia_830_3.0

To Microsoft Lumia 840 αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης ενός από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί στη συγκεκριμένη σειρά συσκευών, του Lumia 830

To Lumia 840 εκτιμάται ότι δεν θα είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό σύστημα Windows 10, παρόλο που είναι βέβαιο ότι θα μπορεί να αναβαθμιστεί σε αυτό, αλλά θα έχει το Windows Phone 8.1. To smartphone που θα έχει Windows 10 προεγκατεστημένο, αναμένεται να είναι το επίσης επερχόμενο Microsoft Lumia 940.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Microsoft Lumia 840, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μία οθόνη που θα έχει διαγώνιο περίπου 5 ιντσών, με τις διαφορές να εντοπίζονται στο κομμάτι του imaging, καθώς η κάμερά του στο πίσω μέρος θα έχει τεχνολογία PureView και αισθητήρα 13 ή 14 Megapixel, ενώ η κάμερα στο εμπρός μέρος θα έχει αισθητήρα 5 Megapixel.

Αλλαγές αναμένεται να υπάρχουν και στον τομέα του επεξεργαστή, ο οποίος θα έρθει να αντικαταστήσει τον Qualcomm Snapdragon 400 του Lumia 830, ο οποίος είναι χρονισμένος στο 1.2 GHz και έχει τέσσερις πυρήνες και γραφικά Adreno 305.

Παράλληλα, το νέο μοντέλο Lumia εκτιμάται ότι θα έχει υποστήριξη για χρήση δύο καρτών SIM. Σύμφωνα με το Phone Arena, το νέο Lumia θα είναι στις 5 ίντσες, καθώς εκτιμάται ότι θα εμφανιστεί ακόμα ένα νέο μοντέλο της σειράς Lumia, το οποίο και θα ανήκει στην κατηγορία των phablets με οθόνη διαγωνίου 5,5 ή ακόμα και 5,7 ιντσών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons