Τεστ αντοχής σε Samsung Galaxy Tab vs Motorola XOOM vs iPad 2, τα σπάνε κυριολεκτικά

by Stefanos Kofopoulos • On 08-06-2011 • AT 1:22 pm • 12 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Τεστ αντοχής σε Samsung Galaxy Tab vs Motorola XOOM vs iPad 2, τα σπάνε κυριολεκτικά

Αν η μέρα στο γραφείο δεν περνάει εύκολα και αν πρέπει να επιλέξετε μεταξύ 3 δαιφορετικών tablets που θέλετε να αγοράσε, με την προϋπόθεση ότι στο σπίτι υπάρχει μωρό ή είστε αυτό που λέμε απρόσεχτος, τότε το συγκριτικό τεστ είναι αυτό που ψάχνατε. Δοκιμή του Samsung Galaxy Tab, του Motorola XOOM και φυσικά του iPad 2 στην αντοχή των υλικών από πτώση με την οθόνη να κοιτάει το έδαφος και από ύψος περίπου 1.5 μέτρου. Τα αποτελέσματα στο iPad 2 φαίνονται ήδη στην φωτογραφία, το πως ανταποκρίθηκε το Galaxy Tab και το XOOM θα το μάθετε στην συνέχεια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για τα λεφτα τους πολυ ψευτικες κατασκευες….

  • Τα tablets δεν είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν πτώσεις

   • Σίγουρα αλλά όχι και αυτό το χάλι….

 2. Θα έπρεπε όμως γιατί αποτελούν υπολογιστές που τους κρατάς συνεχώς στο χέρι οπότε οι πιθανότητες του να πέσουν είναι αυξημένες.

  • Ακριβώς, κρατάς τα tablets δεν τα ρίχνεις. Όπως το laptop ή το desktop δεν είναι φτιαγμένα να αντέχουν σεισμός. Στα tablets τουλάχιστον υπάρχουν θήκες για προστασία όπως και στα κινητά

 3. where is gorilla?

 4. Είναι λίγο ανούσια αυτά τα τεστ, αν και καλό είναι να γνωρίζει κανείς της αντοχές των συσκευών. Σπάνια πιστεύω θα πέσει ένα tablet με τη “μούρη” κάτω. Το άλλο αστείο είναι να λέμε αυτό έσπασε πολύ το άλλο λίγο, αφού έτσι και το πάθει αυτό η συσκευή σίγουρα θα παει για σέρβις, δεν είναι χτυπήματα που δεν ενοχλούν , ούτε γρατζουνιες.

 5. Μισό λεπτό,το laptop κάθεται σε ένα γραφείο,στα πόδια μας,στο κρεββάτι κτλ. Το σταθερό pc κάθεται σε ένα γραφείο ή δίπλα στην τηλεόραση ακίνητο. Το tablet κάθεται στα χέρια μας,όρθιοι,καθιστοί,περπατώντας κτλ. Όπως και να έχει το πράγμα,έχειμεγαλύτερες πιθανότητες να πέσει όπως π.χ. και ένα κινητό. Το θέμα είναι πως αν το κάνει άθραυστο θα ζυγίζει όσο τα laptop και ακόμη περισσότερο. Για αυτό του παίρνεις μια ωραία θήκη και καθάρισες.

 6. μα δεν πρόσεξε κανείς πως είναι το έδαφος?

  • Τί εννοείς;

   • είναι ιδιόμορφο..
    δεν είναι λείο…

 7. Όλα μα όλα τα smartphones & tablets πρέπει να κατασκευάζονται απο Gorilla glass. Είναι απαράδεκτο να τους πληρώνεις τόσα για φορητή συσκευή που θα σου στοιχίσει τα διπλά αν πέσει κάτω. Μου έπεσε το HD2 και μου ζητούσαν 270€ για οθόνη.

Top

Show Buttons
Hide Buttons