Το iPad 2 θα είναι τόσο καλό όσο το iPhone 4 λέει ο Scoble

by Stefanos Kofopoulos • On 02-12-2010 • AT 3:29 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το iPad 2 θα είναι τόσο καλό όσο το iPhone 4 λέει ο Scoble

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο TechCrunch, ο Robert Scoble ρωτήθηκε για το νέο iPad 2 που όλοι περιμένουμε στις αρχές του 2011. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική γιατί σύμφωνα με τον φίλο του Scoble που έχει δει το νέο iPad 2 το hardware θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά από το σημερινό μοντέλο όσο το iPhone 4 από το πρώτο iPhone. Πιθανότατα σημαίνει ότι το iPad 2 θα έχει την κάμερα για FaceTime, η οθόνη θα έχει καλύτερη ανάλυση και θα είναι πιο λεπτή, τα ηλεκτρονικά σε επίπεδο αισθητήρων και accelerometer και γυροσκόπιο θα είναι παρόμοια με αυτά του iPhone 4.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θα κυκλοφορήσει το ipad 2 και ακόμη στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ούτε το ipad 1….

  • Δεν θα έρθει στην Ελλάδα επίσημα το iPad.. οπότε καλύτερα να περιμένεις το iPad 2

   • Στο iStorm μου είπαν ότι μάλλον θα έρθει 15-30 του μηνός. Δεν ισχύει αυτό;

   • Η Apple ακολουθεί την τακτική του iPhone. Αφήνει εκτός κάποια χώρες στην 1η γενιά προϊόντων και πουλάει επίσημα νεότερο hardware 1 ή 2 χρόνια μετά. Στην Ελλάδα είχαν φέρει το 3G λίγο πριν ανακοινωθεί το 3GS αν δεν κάνω λάθος, κίνηση που μάλλον ήθελε να ξεφορτωθεί το στοκ και να προετοιμάσει το έδαφος.

    Μακάρι να έρθει το iPad στα μέσα Δεκεμβρίου. Αυτό θα σημαίνει ότι το νέο iPad 2 θα φτάσει στην Ελλάδα πολύ σύντομα μετά την επίσημη κυκλοφορία στην Αμερική.

 2. Δεν έχει απολύτως καμία σημασία, η NASA απόψε στις 21:00 θα ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Θα παραγγείλω από αυτούς κατ’ευθείαν το ipad 36!!!

 3. zeremefico αν ηξερες τη θα ανακοινωση η NASA στις 21:00 δεν θα ησουν σε θεση να μας το πεις γιατι θα εισουν σε κανα υπογειο κελη καπου στην ερημο τις Νεβαδα με καμια 35ρια τουμπανα με ΜP5 γυρω σου!! χα0χα0χα0…

  • Σας αφήνω γιατί έρχονται…

 4. Κάθε φορά τα ίδια λένε…
  Λοιπόν, αν δεν μπορώ να κάνω import ένα ppt/pptx, να διαβάσω βιβλία σε πλήρη οθόνη, να έχω flash στο ιντερνετ, να έχω μια σοβαρή έξοδο για Projector ας το κρατήσει ο jobs για την πάρτη του το παιχνίδι. Τα σκάσαμε για ένα ipad, καλή η ιδέα δεν λέω, αλλά θέλει πολύ δρόμο ακόμα…

Top

Show Buttons
Hide Buttons