Η Schneider Electric παρουσιάζει το νέο της HyperPod Rack Ready σύστημα

by George Polyzos • On 04-02-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Schneider Electric παρουσίασε το HyperPod, ένα rack ready σύστημα το οποίο έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση εξοπλισμού IT σε 8 έως 12 racks.

Με το HyperPod, η Schneider Electric απαντάει στη ζήτηση για μεγαλύτερη υπολογιστική χωρητικότητα και πιο ευέλικτη αρχιτεκτονική στα Data Centers, στον σημερινό και συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο.

Ως κομμάτι της αρχιτεκτονικής του EcoStruxture για τα Data Center, το HyperPod, χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό, υποστηρίζει όλους τους διαθέσιμους τύπους rack που υπάρχουν στην αγορά. Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει ενσωματωμένη διαχείριση λογισμικού, καλωδίωση, ψύξη, τροφοδοσία και containment, και δίνεται η δυνατότητα σε κάθε εξοπλισμό ΙΤ να εγκατασταθεί, όπως σε ένα σταθμό σύνδεσης (docking station), χωρίς ωστόσο την πολυπλοκότητα και τον χρόνο που απαιτείται με τις παραδοσιακές εφαρμογές πληροφορικής και υποδομών.

Ταυτόχρονα, η Schneider Electric διαθέτει μια online εφαρμογή σχεδιασμού στους συνεργάτες της, όπου μέσα από ένα εύρος επιλογών, μπορούν να δομήσουν και να προσαρμόσουν γρήγορα το δικό τους pod. Έτσι μειώνουν το συνολικό κόστος όσο και τον χρόνο που δαπανούν και παράλληλα προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες τους. Οι επιλογές περιλαμβάνουν: σύστημα περιορισμού αέρα-θερμότητας (containment only), μικρά και μεγάλα υποστηρίγματα καναλιών, σχάρες καλωδίων, ερμάρια διανομής, πολλαπλές επιλογές για την οροφή, παράθυρα, blanking panels, πόρτες, κιτ φωτισμού, και power raceways. Το HyperPod μπορεί να εγκατασταθεί ως single pod ή σε εκτεταμένες pod εφαρμογές. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες οι υπηρεσίες εκπαίδευσης και συναρμολόγησης στον χώρο της επιχείρησης.

Το EcoStruxure για Data Centers της Schneider Electric είναι ένα ανοιχτής αρχιτεκτονικής, διαλειτουργικό IoT σύστημα που προσφέρει ενισχυμένη αξία γύρω από την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα στους πελάτες.

Το EcoStruxure αξιοποιεί τεχνολογίες ΙοΤ, mobility, ανίχνευσης, cloud, analytics και κυβερνοασφάλειας και προσφέρει καινοτομία σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των διασυνδεμένων προϊόντων, του edge control, των εφαρμογών και των analytics και υπηρεσιών. Το EcoStruxure έχει εγκατασταθεί περισσότερες από 450.000 φορές, με την υποστήριξη >9.000 εταιρειών «ενοποίησης» συστημάτων πληροφορικής, συνδέοντας πάνω από 1 δισ. συσκευές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons