Ανακοινώθηκε το Connect Wireless Stick από την SanDisk

by Nikos Kaimakamis • On 16-07-2015 • AT 11:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

sandisk connect wireless stick

Το νέο USB stick της SanDisk έρχεται σε χωρητικότητες από 16 έως 128 GB και μπορεί να στείλει περιεχόμενο ασύρματα μέσω του δικτύου Wi-Fi. 

Εννοείται ότι το SanDisk Connect Wireless Stick, υποστηρίζει και σύνδεση USB 2.0 για την σύνδεση με έναν υπολογιστή ή μία άλλη συσκευή, ενώ η δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς αρχείων υποστηρίζει έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα, στις οποίες μπορεί να σταλεί μουσικό ή κινηματογραφικό περιεχόμενο. Υπάρχει μία ειδική εφαρμογή που συνοδεύει το USB Stick της SanDisk για τα κινητά με λειτουργικό Android ή iOS προκειμένου να μπορεί να σταλούν ασύρματα τα αρχεία σε αυτές.

Η εσωτερική μπαταρία του USB Stick προσφέρει τη δυνατότητα της ασύρματης μεταφοράς δεδομένων για 4,5 ώρες περίπου, για την ασύρματη μετάδοση σε μία μόνο συσκευή. Το SanDisk Connect Wireless Stick θα είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες 16, 32, 64 και 128 GB σε τιμές που θα ξεκινούν από τα 29,99 και θα φτάνουν τα 99,99 δολάρια στις ΗΠΑ.

Το Wireless Stick της SanDisk θα καλύπτεται με εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους, ενώ θα είναι συμβατό με Android 4.2 και ανώτερο, iOS 8.0 και ανώτερο, Amazon Kindle συσκευές, καθώς και υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 7/8/ Vista και Mac OS 10.6 και ανώτερο. Το συνοδευτικό SanDisk Connect app μπορεί να το κατεβάσει κανείς δωρεάν από το επίσημο site της εταιρείας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons