Η Samsung δίνει το source code για το Continuum

by Stefanos Kofopoulos • On 23-11-2010 • AT 12:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Η Samsung δίνει το source code για το Continuum, κάποιος να βελτιώσει το ticker;

Η Samsung αποφάσισε να διαθέσει τον κώδικα του Android και ό,τι επιπλέον έχουν γράψει οι Κορεάτες μηχανικοί, σε όλους. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει πως το Samsung Continuum χρησιμοποιεί το ticker system, δηλαδή την μικρή 1.8″ Super AMOLED (96 x 480 pixels) οθόνη ακριβώς κάτω από την Super AMOLED των 3.4 ιντσών, τώρα μπορεί να μελετήσει τον κώδικα. Αν θα δούμε περισσότερα Continuum like κινητά με Android θα το μάθουμε στο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι η ιδέα όχι μόνο βολεύει αλλά καταναλώνει και ελάχιστον ρεύμα, ειδικά σε μια περίοδο που η εξέλιξη των μπαταριών έχει μείνει πολύ πίσω σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο.

Το Samsung Continuum τρέχει Android 2.1 και προσπαθεί να διατηρήσει το brand του Galaxy S. Η κύρια οθόνη είναι η γνωστή πλέον Super AMOLED στις 3.4 ίντσες ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει μια μικρότερη οθόνη Super AMOLED με διαγώνιο 1.8 ίντσες. Η ιδέα της Samsung είναι ο διαχωρισμός των υπηρεσιών και ειδοποιήσεων του Continuum. Ενώ το βίντεο τρέχει στην μεγάλη οθόνη η μικρότερη οθόνη μπορεί να δείχνει tweets. Ενώ η μεγάλη οθόνη ασχολείται με το Facebook η μικρότερη οθόνη μπορεί να ενημερώνει για νέο SMS.

Τα λοιπά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αυτό που η Samsung ονομάζει grip sensor και δεν είναι τίποτα περισσότερο από αισθητήρες στα πλαϊνά τοιχώματα του Continuum ώστε να ενεργοποιείται η μικρότερη οθόνη με την αφή. Επεξεργαστής Samsung Hummingbird στο 1GHz, WiFi 802.11n, κάμερα 5 megapixel με δυνατότητα καταγραφής βίντεο HD 720p, GPS, 8GB σε κάρτα μνήμης microSD και φυσικά οι γνωστοί αισθητήρες accelerometer κλπ.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons