Η Samsung κατασκευάζει μικρότερες 32GB NAND flash

by Stefanos Kofopoulos • On 05-11-2009 • AT 12:24 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

samsung 3d logo

Αν οι φήμες για το νέο iPhone 4 δεν είναι αρκετές, περιμένετε να δείτε τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Η Samsung ανακοίνωσε ότι κατάφερε να κατασκευάσει νέα chips NAND μνήμης στα 32GB με πάχος μόλις 0.6mm. Πρακτικά αυτό σημαίνει μνήμη η οποία είναι κατά 40% μικρότετερη και ελαφρύτερη από ό,τι υπάρχει σήμερα στην αγορά. Με άλλα λόγια θα πρέπει να περιμένουμε πιο λεπτά και κινητά και gadgets με την ίδια ποσότητα μνήμης, ίσως μικρότερο βάρος και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Εδώ κολλάει και η Apple, ο μεγαλύτερος πελάτης της Samsung, που αγοράζει μνήμες για τα iPhone και τα iPod touch σε τέτοιες ποσότητες που δημιουργείται προβλήμα στην παγκόσμια παραγωγή. Το νέο iPhone / iPod touch και Apple tablet σίγουρα θα είναι λεπτά.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλο το λεπτο αλλα ας ελπισουμε οτι ολη αυτη η σμικρυνση θα ειναι και λειτουργικα απροβληματιστη

    • Εννοείς σε τελικό προϊόν; Δεν χρειάζεται να γίνουν σημαντικά πιο λεπτά γιατί έτσι χάνουν και χώρο για την μπαταρία, στοιχείο απαραίτητο για την τροφοδοσία των μεγάλων πλέον οθονών

  2. Λέτε να χωρέσουν επιτέλουν καμία ανθρώπινη κάμερα με .( να το πώ να μη το πώ ….) FLASH!

    • Μπα δεν νομίζω να μπει flash σε iPhone τουλάχιστον. Για άλλα κινητά ίσως αν και το flash δεν πιάνει πολύ χώρο και είναι ένα περίεργο ζήτημα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons