Νέα φήμη τοποθετεί τον fingerprint scanner στην πλάτη του Samsung Galaxy S8

by George Polyzos • On 19-12-2016 • AT 1:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ένα νέο «επεισόδιο» ήρθε να προστεθεί στη μακρά σειρά φημών και διαρροών που αφορούν την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, αυτή που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της με την ονομασία Galaxy S8.

Αυτή τη φορά η φήμη αφορά το σημείο τοποθέτησης του σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα οι φήμες ήθελαν τη Samsung να πρωτοπορεί τοποθετώντας τον σχετικό αισθητήρα «μέσα» στην οθόνη της συσκευής, αφαιρώντας τελείως το φυσικό home button που μέχρι σήμερα τοποθετείται κάτω από την οθόνη και το οποίο ενσωμάτωνε και το fingerprint scanner.

Ωστόσο, νεότερο δημοσίευμα της κορεατικής ιστοσελίδας Naver υποστηρίζει ότι ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος θα τοποθετηθεί στην πλάτη του Galaxy S8, ακριβώς κάτω από την κάμερα ή τις κάμερες εάν έχει επιλεγεί κάποια dual lens λύση.

Επιπρόσθετα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το S8 θα ενσωματώνει παράλληλα και τον σαρωτή ίριδας που αρχικά είχε κάνει την εμφάνισή του στο ανακληθέν Galaxy Note 7. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο σαρωτής ίριδας που θα τοποθετηθεί στο S8 θα είναι ταχύτερος από αυτόν του Note 7.

Φυσικά, δεν μπορεί να εξακριβωθεί ποια από τις παραπάνω φήμες αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Ενδεικτικό είναι ότι υπάρχουν φήμες που θέλουν το Galaxy S8 να έρχεται σε δύο εκδόσεις οθόνης, στις 5,7 και 6,2 ίντσες, φέρνοντας τη συσκευή πιο κοντά στις διαστάσεις της οικογένειας Note. Αντίθετα, άλλες φήμες θέλουν τις διαστάσεις της οθόνης να βρίσκονται στις 5,1 και 5,5 ίντσες, δηλαδή στις διαστάσεις των Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge.

Θεωρητικά, όλα τα παραπάνω θα ξεκαθαρίσουν στα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του S8, λίγο πριν το Mobile World Congress ανοίξει επίσημα τις πύλες του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons