Η Samsung περιμένει κέρδη $7.7 δις για αρχές 2013, χωρίς το Galaxy S4

by Stefanos Kofopoulos • On 05-04-2013 • AT 3:19 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Samsung περιμένει κέρδη $7.7 δις για αρχές 2013, χωρίς το Galaxy S4

Η Samsung ξεκινά δυναμικά την χρονιά με κέρδη 7.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο τρίμηνο του 2013. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα προκαταρκτικά στοιχεία για το τρίμηνο με αύξηση 53% σε σύγκριση με ένα χρόνο. Σε αναμονή για τα επίσημα αποτελέσματα.

Τα επίσημα αποτελέσματα για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2013 θα ανακοινωθούν στις 26 Απριλίου 2013. Μέχρι να γίνουν οι αναλύσεις η Samsung ενημερώνει τις αγορές ότι η χρονιά ξεκίνησε καλά με κέρδη 7.7 δισεκατομμύρια δολάρια. Ενισχυμένη κατά 53% σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.

Τα νούμερα είναι καλά και τα κέρδη μεγάλα αλλά μετά από 5 συνεχόμενα τρίμηνα η Samsung χάνει το ρεκόρ κερδοφορίας. Όχι πως έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία. Ίσως ναι, ίσως όχι. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S4 που θα ξεκινήσει να πωλείται και να φέρνει κέρδη από το δεύτερο τρίμηνο του χρόνου και μετά.

Με το Galaxy S4 όλοι περιμένουν τρελές πωλήσεις εντός και εκτός Αμερικής. Το νέο Samsung smartphone που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου μια εβδομάδα έχει και ένα ακόμα κρυφό χαρακτηριστικό. Ανήκει στην λίστα των smartphones που το Facebook επέλεξε για το νέο Home πρόγραμμα στο Android. Στοιχείο που ίσως βοηθήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις του Galaxy S 4 με την τεράστια οθόνη Super AMOLED στις 5 ίντσες με ανάλυση full HD 1080p.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H Samsung, έχοντας τη μερίδα του λέοντος στα Android devices, συμπαρασύρεται από τις αυξημένες πωλήσεις του Android σε USΑ:

    http://www.kantarworldpanel.com/global/News/news-articles/Android-Sprint-and-Samsung-Increased-Share-In-Early-2013/

    • Βασικά δεν είναι τόσο αλήθεια αυτό

      • Ποιό ακριβώς; Αυτή είναι η έκθεση που κάνουν όλοι reference στη σχετική είδηση περί επικράτησης του Android στην αμερικάνικη αγορά και περί αυξημένων πωλήσεων της Samsung παγκοσμίως.

  2. Το παίζει σωστά το παιχνίδι η samsung και δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Και πλέον έχει πολύ χρήμα για να μπορεί να ξοδεύει τεράστια ποσά σε marketing, υποστήριξη και εξέλιξη χωρίς κόπο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons