Χαμηλή τιμή σοκ 471 ευρώ για το Samsung Galaxy Tab

by Stefanos Kofopoulos • On 20-12-2010 • AT 11:12 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Χαμηλή τιμή σοκ 471 ευρώ για το Samsung Galaxy Tab

Αν βρείτε στην Αγγλία περάστε μια βόλτα από ένα κατάστημα Comet για να αγοράσετε το Samsung Galaxy Tab στις 399 λίρες Αγγλίας ή 471 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία. Η σελίδα για online shoping του Galaxy Tab βρίσκεται εδώ και δεν φαίνεται να περιέχει κάποιο catch για συμβόλαιο ή κρυφές χρεώσεις. Αντί για το Big Ben, το νέο αξιοθέατο του Λονδίνου είναι το Samsung Galaxy Tab στα καταστήματα Comet. Στην Ελλάδα η τιμή του Galaxy Tab χωρίς συμβόλαιο βρίσκεται στα 689 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το να λέμε οτι η τιμή €471 είναι χαμηλή “σοκ”, είναι για μένα είναι σοκ.
  Καλά για τα 689 δεν το συζητάμε…
  Θεωρώ τόσο το Galaxy Tab όσο και το iPad ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Και πιστεύω οτι η τιμή τους δεν αντικατοπτρίζει τις “ανάγκες” που καλύπτουν.

  • Σίγουρα μαζί σου θα διαφωνήσουν τα εκατομμύρια των αγοραστών iPad και οι 600.000 Galaxy Tab σε ένα μήνα. Αν σκεφτείς ότι με 471 ευρώ αγοράζεις οθόνη 7 ιντσών όταν ένα τηλέφωνο στο ίδιο ποσό σου προσφέρει κάτι πολύ μικρότερο, είναι μάλλον καλή τιμή. Αν βέβαια υπάρχει άλλο tablet με τις ίδιες δυνατότητες και τιμή 200 ευρώ τότε ναι, τα 471 του Galaxy Tab δεν αποτελούν σοκ.

   • Σίγουρα θα διαφωνήσουν αφού έχουν πληρώσει ακριβά το τίμημα για να αποκτήσουν κινητά αξίας μέχρι 600€ και να τα χρησιμοποιήσουν για 1 ή 1,5 χρόνο, δεν πρέπει αυτοι οι χρήστες να υπερασπιστούν τις αγορές τους;
    Κατασκευαστές με άγνωστη φίρμα που φτιάχνουν tablets που τα πουλάνε 300€, ναι δεν είναι καλύτερα του Galaxy ή του iPad σίγουρα, αλλά δεν έχουν και τα μεγέθη και τις παραγγελίες των Samsung & Apple αντίστοιχα, ενώ όλες οι συσκευές έχουν κοινό τόπο κατασκευής (σχεδόν).
    Συμφωνώ με το συνονόματο και προσθέτω πως οι τιμές των συσκευών αυτών δεν αντικατοπτρίζουν ούτε τα κόστη κατασκευής τους.

 2. 399 λιρόνια ήταν και η τιμή στο amazon.co.uk μέχρι χθες :)
  Τώρα που διάβασα το post σου και ξανατσέκαρα, το φθηνότερο εκεί έχει 429.

Top