Το Samsung Galaxy S8 Lite ανακοινώθηκε ως Galaxy S Light Luxury

by George Polyzos • On 21-05-2018 • AT 3:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η συσκευή που αρχικά έγινε γνωστή σαν Samsung Galaxy S8 Lite ανακοινώθηκε τελικώς στην αγορά της Κίνας σαν Galaxy S Light Luxury, με 5,8 ιντσών Infinity Display και διαστάσεις ανάλογες του Galaxy S8.

Η οθόνη του Galaxy S Light Luxury είναι τεχνολογίας AMOLED, αναλογίας 18.5:9 και ανάλυσης 1.080 x 2.220 pixels. Διαθέτει μονή κάμερα στην πλάτη, με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel και έκθεση f/1.7. Από την εν λόγω κάμερα απουσιάζει το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS) αλλά παρούσα είναι η ικανότητα λήψης βίντεο 4K στα 30fps. Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει η selfie camera με αισθητήρα 8 Megapixel και έκθεση f/1.7.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 660 της Qualcomm, με επιδόσεις ανάλογες με την mobile πλατφόρμα του Galaxy S8 αλλά με μάλλον υποδεέστερες επιδόσεις σε επίπεδο γραφικών. Ο εν λόγω επεξεργαστής συμπληρώνεται από 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του Galaxy S Light Luxury είναι χωρητικότητας 3.000mAh, ίδιας χωρητικότητας δηλαδή με την μπαταρία του Galaxy S8.

Η μπαταρία της συσκευής υποστηρίζει ταχεία ασύρματη και ενσύρματη φόρτιση, μέσω της υποδοχής USB-C, ενώ υποστηρίζεται και το IP68, πρότυπο ανθεκτικότητας στο υγρό στοιχείο. Το Galaxy S Light Luxury διατηρεί την υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών, με τα συνοδευτικά ακουστικά να προέρχονται από την AKG. Ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στην πλάτη του smartphone, δίπλα ακριβώς από την κάμερα (όπως ακριβώς συνέβαινε και με το S8). Διαθέτει ακόμα σαρωτή ίριδας του ματιού για το ξεκλείδωμα αλλά και αποκλειστικό πλήκτρο για την ψηφιακή βοηθό Bixby.

Το Samsung Galaxy S Light Luxury θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας (προς το παρόν) με προ-εγκατεστημένες μιας σειρά εφαρμογές που θα αντικαταστήσουν μια σειρά από Google apps. Οι χρωματικές εκδόσεις θα είναι δύο: καταρχήν η έκδοση Burgundy Red, με την έκδοση Black Night να προστίθεται αργότερα. Η τιμή της συσκευής στην κινεζική αγορά θα ανέρχεται στα 530 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons