Αντίο Samsung Galaxy S4, ζήτω το νέο Galaxy S4 με 4G LTE Advanced

by Stefanos Kofopoulos • On 17-06-2013 • AT 9:13 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Αντίο Samsung Galaxy S4, ζήτω το νέο Galaxy S4 με 4G LTE Advanced

Ξεχάστε το Samsung Galaxy S4 που ξέρατε γιατί η Samsung έχει ήδη έτοιμο ένα καλύτερο και ταχύτερο Galaxy S4. Ένα νέο μοντέλο που θα εκμεταλλεύεται πλήρως τα δίκτυα 4G LTE Advanced. Ναι, ξαφνικά το 4G LTE είναι απλά “αργό”.

Galaxy S4 με 4G LTE Advanced για τρελο download

Ένας εκ των τριών CEO της Samsung επιβεβαίωσε την νέα έκδοση του Galaxy S4 με 4G LTE Advanced. Πρόκειται για το επόμενο στάδιο εξέλιξης στα δίκτυα 4G με ταχύτητα διπλάσια από αυτή του “απλού” LTE. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το Galaxy S4 με 4G LTE Advanced θα είναι τουλάχιστον 2 φορές ταχύτερο σε ό,τι αφορά το download. Δεν ξέρουμε αν θα έχει βελτιώσεις στα ηλεκτρονικά και την RAM ώστε να διαχειρίζεται αποδοτικότερα τον επιπλέον όγκο δεδομένων. Τα νέα chip που θα χρησιμοποιήσει το Galaxy S4 με 4G LTE Advanced θα είναι Qualcomm, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται για τον επεξεργαστή και το LTE modem ή μόνο για το LTE Advanced.

ΔΕΣ: Βίντεο με το Galaxy S4 εναντίον iPhone 5 σε δοκιμή με νερό

Το νέο Galaxy S4 με 4G LTE Advanced θα είναι διαθέσιμο στην Κορέα τις επόμενες εβδομάδες με επιπλέον χώρες να είναι έτοιμες να δεχθούν το νέο smartphone. Ο J.K. Shin δεν ξεκαθάρισε ποιες χώρες θα ακολουθήσουν και ποιες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα αποκτήσουν το Galaxy S4 με 4G LTE Advanced στην συνέχεια.

Σύμφωνα με την Wikipidia, η Ρωσσία διαθέτει ήδη 4G LTE Advanced δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και πιθανότατα να αποτελεί αγορά με ενδιαφέρον για το νέο high end Galaxy S4. Το ίδιο συμβαίνει και στην Αμερική με την AT&T και T-Mobile να έχουν ήδη σχέδια και κεραίες για 4G LTE Advanced το 2013.

Η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέα Android smartphones και μοντέλα Galaxy S4 σε ειδική εκδήλωση στις 20 Ιουνίου 2013. Ξέρουμε ήδη τα χαρακτηριστικά του νέου Galaxy S4 Zoom αλλά και του Galaxy S4 Active με αντοχή στο νερό και τις κακουχίες.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πω πω η κακιά η samsung. Η apple δεν θα το κανε ποτέ αυτό

  2. Το πλεον απαραίτητο κινητό στην Ελλάδα λόγω των προηγμένων της δικτύων

Top

Show Buttons
Hide Buttons