Μετά το Galaxy S4 η Samsung ανακοινώνει 3 CEO

by Stefanos Kofopoulos • On 15-03-2013 • AT 1:16 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Μετά το Galaxy S4 η Samsung ανακοινώνει 3 CEO

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S4, η εταιρεία ανακοίνωσε κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Πλέον η διοίκηση της Samsung Electronics δεν θα έχει έναν αλλά τρεις CEOs. Οι αλλαγές είναι σημαντικές, ειδικά σε μια εποχή που τα πράγματα αλλάζουν τόσο γρήγορα.

Το μελλον του Galaxy S4 στα χερια 3 CEO

Η απόφαση της Samsung ακριβώς μετά την παρουσίαση του Galaxy S4 δεν είναι τυχαία. Οι Κορεάτες έχουν τρόπους σε ό,τι αφορά την ιεραρχία και τις λεπτομέρειες γύρω από αυτή. Ο επικεφαλής διευθύνων σύμβουλος Kwon Oh-hyun που ανέλαβε πριν από ένα χρόνο περίπου, πλέον θα έχει για συνεργάτες CEO τους Yoon Boo-keun και J.K. Shin.

Η εμπειρία των δύο νέων στελεχών είναι μεγάλη. Ο Yoon Boo-keun είναι ο άνθρωπος πίσω από τις Smart TV τηλεοράσεις της Samsung και όχι μόνο. Ο J.K. Shin είναι ο άνθρωπος πίσω από την σειρά Galaxy S smartphone. Η απόφαση της Samsung εξηγείται απλά σύμφωνα με την εταιρεία. Με τον Yoon και τον Shin η Samsung έγινε Νο1 εταιρεία στις τηλεοράσεις και τα smartphones.

Η τελευταία μεγάλη εταιρεία κατασκευής smartphones με δύο CEO ήταν η RIM. Μετά από τρομερά οικονομικά προβλήματα και μπελάδες οι δύο CEO απομακρύνθηκαν και τώρα τα ηνία της εταιρείας έχει αναλάβει νέος CEO.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΛΤΗΡΙΣΤΗΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ…

Top

Show Buttons
Hide Buttons