Έρχεται Samsung Galaxy S3 αναβάθμιση σε Galaxy S4 software

by Stefanos Kofopoulos • On 20-05-2013 • AT 5:58 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Έρχεται Samsung Galaxy S3 αναβάθμιση σε Galaxy S4 software

Η Samsung υποσχέθηκε να αναβαθμίσει το Galaxy S3 με τα νέα χαρακτηριστικά και apps του Galaxy S4 και φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει αυτό ακριβώς. Οι Κορεάτες δοκιμάζουν μια έκδοση του Android 4.2.2 για το Galaxy S3 με software που υπάρχει ήδη στο Galaxy S4.

Τίποτα δεν είναι επίσημο, ούτε έχει ανακοινωθεί ημερομηνία. Όταν όμως οι ROM βρίσκουν τον δρόμο προς το internet τότε σίγουρα βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίσημη ανακοίνωση. Αν επιβεβαιωθούν όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στην ROM που προορίζεται για το Galaxy S3, τότε σύντομα το smartphone θα αποκτήσει το νέο lockscreen, τα widgets, τις βελτιώσεις στην οθόνη, τις νέες ρυθμίσεις και το νέο S-Voice που αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμα μόνο στο Galaxy S4.

Ίσως δούμε περισσότερα χαρακτηριστικά μέχρι την τελική αναβάθμιση του Galaxy S3. Η Samsung πρέπει να προστατέψει τις πωλήσεις του Galaxy S4 αλλά και να ευχαριστήσει τους κατόχους του Galaxy S3. Μέχρι σήμερα φαίνεται ότι τα πάει καλά και στα δύο. Με το update – αναβάθμιση του Android 4.2.2 να είναι σχεδόν έτοιμο για το GS3 και τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις του Galaxy S4.

Μένει να δούμε αν το Galaxy S4 αναβαθμιστεί σύντομα στο νέο Android 4.3 και τι θα κάνει η Samsung με την αναβάθμιση του ίδιου του Galaxy S4 ώστε να ελευθερώσει χώρο από τα 16GB.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όταν λέμε για το SG SIII εννοούμε και για το Mini ? ξέρει κάποιος ?

    • Δεν νομίζω και το Galaxy S3 mini γιατί δεν έχει τόσο δυνατό hardware

  2. Η στάση της Samsung στις αναβαθμίσεις λογισμικού λειτουργεί ευεργετικά στην προτίμηση του κοινού προς τα προϊόντα της – σε απόλυτη αντίθεση με την HTC (έως τώρα τουλάχιστον).

    Σε δύο παραδείγματα συσκευών (HTC Desire HD, HTC One V) που είχαν όλα τα φόντα να πάρουν Jelly Bean, μας άφησαν στα κρύα του λουτρού (και με γελοίες δικαιολογίες).

    • Λογικό είναι, αφού χωρίς Samsung δεν υπάρχει Android και άρα μπορεί να απαιτήσει ό,τι θέλει και όπως το θέλει. Για αυτό και το Galaxy S4 έχει Android 4.2 σε αντίθεση με HTC One και Xperia Z. Έχει και τα καλά της αυτή η πίεση, για τους καταναλωτές όπως πολύ σωστά λες.

  3. Μακάρι να βγάλει καινούργια αναβάθμιση για το galaxy s3 γιατί τώρα με το galaxy S4 η Samsung πολύ φοβάμαι ότι μας ψιλοεγκατέλειψε.

Top

Show Buttons
Hide Buttons