Samsung Galaxy S 3 Android 4.1 update στην Πολωνία, Ελλάδα κανείς;

by Stefanos Kofopoulos • On 24-09-2012 • AT 3:13 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Mobile

Samsung Galaxy S 3 Android 4.1 update στην Πολωνία, Ελλάδα κανείς;

Ενώ όλοι περιμένουν το Android 4.1 στο Samsung Galaxy S3 τον Οκτώβριο, οι Κορεάτες φαίνεται να παίζουν και να δοκιμάζουν την χαρά των Πολωνών καταναλωτών. Οι κάτοχοι Galaxy S3 στην Πολωνία είναι οι πρώτοι που μπορούν να κατεβάσουν το Android 4.1 στο αγαπημένο τους κινητό, μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση για διάθεση του update κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Γιατί ακριβώς συμβαίνει αυτό κανείς δεν ξέρει. Σημασία έχει πως το KIES και το OTA update στα Samsung Galaxy S3 των Πολωνών είναι έτοιμα για το Android 4.1. Αυτό μετράει και τίποτα άλλο.

Το Android 4.1 θα βελτιώσει όχι μόνο τις επιδόσεις του Galaxy S3 αλλά και όλη την εμπειρία χρήσης του κινητού. Το Project Butter όπως το αποκαλεί το Google, προσφέρει σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα απόκρισης του Android 4.1. Μαζί έρχονται και άλλα καλούδια όπως το Google Now και φυσικά updates και bug fixes που αγγίζουν κάθε σημείο του λειτουργικού.

Project Butter

Το πρόβλημα που διορθώνει το Project Butter στο Android 4.1 είναι η απόκριση του λειτουργικού και το χαμηλού frame rate. Αυτά τα κολλήματα και σκαλώματα στα γραφικά, ακόμα και σε πολύ απλές λειτουργίες. Με triple buffering Android 4.1 refresh rate που παραμένει σταθερό στα 60fps έχουν ως αποτέλεσμα animations που πλέον δείχνουν φυσιολογικά και όχι σαν πετσοκομμένο βίντεο από μεθυσμένο κινηματογραφιστή που ξέχασε ένα frame εδώ και ένα frame εκεί. Με το Project Butter το Android γίνεται επιτέλους χρηστικό, ειδικά σε ένα high end κινητό όπως το Samsung Galaxy S 3 που μπορεί να ανταπεξέλθει σε δυσκολίες.

Google Now

Το Google Now είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Android 4.1 Jelly Bean. Η λειτουργία του είναι παρόμοια με το Siri και το S Voice, μόνο που συνδέεται αυτόματα με την τεράστια βάση δεδομένων του Google. Το Google Now θα τρέχει ταυτόχρονα με το S Voice στο Samsung Galaxy S 3, αφήνοντας στον χρήστη την επιλογή για το ποια από τις δύο θα χρησιμοποιήσει.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυτό που η Samsung δίνει το update ανα χώρες, ενώ όλοι στην ευρώπη έχουν ολόιδιο hardware, δε το έχω χωνέψει ακόμα. Πάρε για παράδειγμα το Galaxy Note. Το ICS ήρθε πρώτο στην Γερμανία τον Μάιο, ενώ στην ελλάδα ήρθε 3 μήνες μετά.

  Βλέποντας αυτό, άλλαξα τον κωδικό περιοχής του κινητού μου απο Ελλάδα σε Γερμανία και αυτή τη στιγμή είμαι στο 5ο update για ICS που έχει δωθεί για το Note, το οποίο εκτός του οτι δίνει καλήτερη απόδοση σε μπαταρία και επιδόσεις, περιέχει το launcher του Galaxy S III, το galery του Note II και το resizable pop-up video. Η Ελλάδα έχει να πάρει update απο τον Ιούλιο. Εννοείται βέβαια οτι τα ΕΠΙΣΗΜΑ update για Γερμανία ήρθαν με αρκετά εννοχλητικά bugs, ένα απο τα οποία είναι το ρίσκο καταστροφή της εσωτερικής μνήμης του κινητού, εάν κάποιος κάνει factory reset.

 2. Αυτό είναι κάτι που κάνουν όλοι μα όλοι οι κατασκευαστές Android. Βασικά μπορείς να το δεις σαν δεικλίδα ασφαλείας. Το σενάριο πάει ως εξής: “Δώσε σε μια περιοχή/χώρα (συνήθως βορειοευρωπαϊκή που το ποσοστό χρηστών που είναι και computer literate είναι αρκετά ψηλό), “περίμενε αντιδράσεις σε support calls, forums κλπ (βασικά άσ’ τους να βρουν τα bugs)”, “αν τα bugs είναι λίγα/ασήμαντα, προχώρα σε άλλες περιοχές”.
  Αχώνευτο μεν, αλλά part of the Anroid life. Εγώ το’ χω γυρίσει σε custom roms και τώρα παίζω με CM10. Βαρέθηκα να περιμένω την HTC.

  • Πιθανόν να τα έχουν ανά χώρες έτσι ώστε να βάζουν και τα bundled apps που έχει και η κάθε εταιρία. Επίσης αρκετές συσκευές έχουν ελαφρώς διαφορετικό hardware και συνήθως πάνε σε παρτίδες ανά χώρες (διαφορετική οθόνη/digitizer) διαφορετικά radio κλπ
   Βέβαια μπορούν να έχουν το σύνολο των modules για τις πιθανές διαφορετικές συσκευές…

Top

Show Buttons
Hide Buttons