Πονάει το Samsung Galaxy S μωρέ;

by Stefanos Kofopoulos • On 12-07-2010 • AT 2:52 pm • 11 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

SAMSUNG Galaxy S screen stress test

Η απάντηση είναι όχι, το Samsung Galaxy S δεν πονάει ή τουλάχιστον δεν το δείχνει. Κάποιοι τρελοί (με την καλή έννοια) Κορεάτες αποφάσισαν να βασανίσουν το Galaxy S με βίδες, μαχαίρι, κέρματα και κάτι που μοιάζει με εξοπλισμό για drive mounting. Τέλος πάντων, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μετά από τρίψιμο, προσπάθεια για γδάρσιμο και χάραγμα το Samsung Galaxy S βγήκε σχεδόν αλώβητο από την δοκιμασία. Το βίντεο πάει στα άκρα ειδικά με τα κοντινά στην βίδα και στην AMOLED οθόνη του Galaxy να τα λένε από κοντά και προσωπικά χωρίς όμως να δημιουργείτε το παραμικρό σημάδι. Ακολουθεί μια συνάντηση με το τσιμέντο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

[Thanks Dimitris M]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. δεν πάνε καλά ρε σεις … Κρίμα το κινητάκι.Αλλά εδώ μιλάμε για αντοχή όχι αστεία … ;)

 2. Φαίνεται σαν να γλιστράνε όλα πάνω στην επιφάνειά του και έτσι να τη γλυτώνει.. Πολύ καλό! Εντυπωσιακό που έχει Android επίσης..

  • Σημασία έχει ότι δεν έχει ούτε μια γρατζουνιά μετά από όλα αυτά. Μερικά σημάδια δημιουργήθηκαν αλλά δεν είναι κάτι ουσιαστικό

   • Sorry αλλά τι λέτε??? Δεν το είδατε καλά μάλλον το βίντεο! Μια επίστρωση προστασίας έχει η οθόνη και προφανώς δεν τα ξεπέρασε όλα αυτά ανώδυνα!
    :p

 3. Και η Nokia έφτιαχνε κινητά πολλά χρόνια πριν την apple αλλά δεν το κάνει κανένας θέμα ;)

 4. Στο 2:55 έκανα stop … δεν άντεξα …

 5. Προκλητικό video. Γιατί όλοι την έχουν δει ότι πρέπει να καταστρέφουν iphone και λοιπά smartphones. Tι μόδα είναι αυτή;

 6. μπορεί… Μόνο που κάνει πολλά περισσότερα.Δεν το υποστηρίζω και δύσκολα θα το έπαιρνα γιατί με εκνευρίζει το παρόμοιο μενού (παρόλο που έχει και κάποιες οθόνες παραμετροποιήσιμες) και γενικά στην υολοποιήση μοιάζει αλλά κάνει πολλά περισσότερα οπότε όχι και κινέζικη αντιγραφή

 7. Και όσο για το βίντεο πραγματικά πονούσα την ώρα που το έβλεπα.Εμένα δεν θα μου πήγαινε η καρδιά να το κάνω ακόμα και να πληρωνόμουν(καλά μια μ@λ@κία είπα θα το έκανα)

 8. Χρηστέ μου,δεν μπορώ να τα βλέπω τέτοια βιντεάκια. Παθαίνω το ίδιο πράγμα που παθαίνω με τα βιντεάκια με κακομοίρηδες που χτυπάνε στα “παπάκια”.

 9. είναι κάτι σαν τα crash test στα αυτοκίνητα ώστε να ξέρει ο πελάτης τι προϊόν αγοράζει! προσωπικά εμένα με βάσταγε μην χρειαστεί καμιά θηκάρα για να μην μου πάθει τίποτα! Μετά απο αυτό το video μου δείχνει οτι η οθόνη που είναι και το πιο σημαντικό δεν μασάει μια! ενώ στα παλιότερα touch κινητά με την πλαστική οθόνη γέμιζε γρατσουνιές!

Top

Show Buttons
Hide Buttons