Μαθήματα φωτογραφίας από το Samsung Galaxy Note 2

by Stefanos Kofopoulos • On 11-12-2012 • AT 4:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μαθήματα φωτογραφίας από το Samsung Galaxy Note 2

Η Samsung προωθεί τα phablets όσο περισσότερο μπορεί. Πρακτικά είναι η εταιρεία που δημιούργησε την κατηγορία και πλέον κυριαρχεί σε αυτή. Το Samsung Galaxy Note 2 αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας και μαζί με τις νέες δυνατότητες του Android και των εφαρμογών της Samsung, η φωτογραφία αποκτά ενδιαφέρον.

Μάθετε πως να χρησιμοποιείτε το Samsung Galaxy Note 2 ως φωτογραφική μηχανή και τι μπορείτε να κάνετε με τα 8 megapixel της κάμερας και τις 5.5 ίντσες της Super AMOLED οθόνης. Κάπου θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το stylus ή απλά το δάχτυλο σας αν θέλετε να σημειώσετε πίσω από μια φωτογραφία.

Αντίστοιχες δυνατότητες υπάρχουν πλέον και στο Samsung Galaxy S3 με το Premium Suite που σιγά-σιγά κυκλοφορεί ως αναβάθμιση σε όλο τον κόσμο. Το βίντεο αν και λίγο βαρετό εξηγεί βήμα-βήμα τις φωτογραφικές δυνατότητες του Galaxy Note 2.

H Samsung έχει εξοπλίσει το Galaxy Note 2 με μια οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 τεχνολογίας Super AMOLED, επεξεργαστή quad-core στο 1.6GHz, 2GB RAM, υποστήριξη για κάρτες microSD και δύο κάμερες: 8 megapixel και μια μπροστά στα 1.9 megapixel για video chat.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons