Η Samsung θεωρεί ότι το Galaxy S9 θα ξεπεράσει σε πωλήσεις το Galaxy S8

by George Polyzos • On 01-03-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα Galaxy S9 και S9+ παρουσιάσθηκαν επίσημα από την Samsung πριν από λίγα μόλις 24ωρα ωστόσο ήδη η κορεατική εταιρεία προχωράει σε εκτιμήσεις για την εμπορική πορεία των νέων της ναυαρχίδων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του τομέα φορητών συσκευών της Samsung, DJ Koh, η εταιρεία αναμένει ότι η σειρά S9 θα καταφέρει να ξεπεράσει σε πωλήσεις την προγενέστερη σειρά Galaxy S8. Το στέλεχος της Samsung εκτιμά επίσης ότι ο στόχος θα επιτευχθεί καθώς οι νέες συσκευές ανακοινώθηκαν νωρίτερα, σε σχέση με τη σειρά S8, ενώ η προσπάθεια θα βοηθηθεί και από ποικιλία στρατηγικών μάρκετινγκ.

Επιπρόσθετα, ο Koh δήλωσε ότι ο ίδιος δέχεται καλύτερα από το αναμενόμενο σχόλια σχετικά με το Galaxy S9. Ωστόσο παραδέχθηκε ότι «δεν υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες σε όρους καινοτομίας» από το κοινό καθώς οι νέες ναυαρχίδες απλά θεωρούνται βελτιωμένες εκδόσεις των περυσινών μοντέλων.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του DJ Koh στην ιστοσελίδα SamMobile, η Samsung κατάφερε να πουλήσει περί τα 37 εκατομμύρια Galaxy S8 από την έναρξη της διάθεσής του (τον Απρίλιο του 2017) έως σήμερα. Άρα η εταιρεία προβλέπει ότι το S9 θα κινηθεί υψηλότερα από τον συγκεκριμένο αριθμό.

Σημεία κλειδιά στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού εκτιμάται από την Samsung ότι θα παίξουν ο νέος επεξεργαστής Snapdragon 845, η βελτιωμένη κάμερα με τη δυνατότητα εναλλαγής μεγέθους του διαφράγματος και η επιλογή τοποθέτησης του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω και όχι δίπλα στην κάμερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons