Η Samsung καθυστερεί ξανά το πρώτο Tizen OS smartphone

by Stefanos Kofopoulos • On 22-01-2014 • AT 11:25 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Samsung καθυστερεί ξανά το πρώτο Tizen OS smartphone

Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του πρώτου Tizen OS smartphone για άλλη μια φορά από την Samsung. Η εταιρεία επιβεβαιώνει την αναβολή και μεταφέρει την ημερομηνία στο δεύτερο μισό του 2014.

Η Samsung ετοιμάζει Tizen OS smartphones. Αρχικά οι φήμες, στην συνέχεια πληροφορίες και πρόσφατα δηλώσεις μεγαλοστελεχών της Samsung δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις προθέσεις των Κορεατών. Η εταιρεία δουλεύει ήδη την νέα έκδοση του Tizen 3.0 και ετοιμάζει νέο smartphone. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η κυκλοφορία του πρώτου Tizen smartphone αναβάλλεται και καθυστερεί. Αρχικά αναμενόταν να παρουσιαστεί στο τέλος του 2013, αργότερα η κυκλοφορία μετατέθηκε για το πρώτο εξάμηνο του 2014 και τώρα πάει ακόμα πιο πίσω στο δεύτερο μισό του χρόνου. Κάποιοι λένε ότι το Google πιέζει την Samsung να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Tizen OS ενώ άλλοι πιστεύουν ότι η νέα έκδοση του Tizen OS 3.0 δεν είναι ακόμα έτοιμη ώστε να ανταγωνιστεί σε high-end Android smartphones. Υπάρχει και η άποψη ότι η Samsung προτίθεται να σκοτώσει το Tizen.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτό και αν είναι ανέκδοτο!!!

  2. Να ακυρώνει τα σχέδια της ενώ ταυτόχρονα να στέλνει και προσκλήσεις επίδειξης του Tizen OS, μέσα στον Φεβρουάριο, λίγο δύσκολο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons