Η Samsung θεωρεί «απίθανο» το Galaxy S9 να παρουσιαστεί στο CES 2018

by George Polyzos • On 07-12-2017 • AT 11:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το τελευταίο διάστημα έντονες ήταν οι φήμες ότι η Samsung θα προχωρούσε νωρίτερα από το συνηθισμένο στην παρουσίαση της επόμενης ναυαρχίδας της, του Galaxy S9.

Ωστόσο, δηλώσεις στελέχους της Samsung στην κορεατική εφημερίδα Korea Herald φαίνεται ότι αλλάζουν τα δεδομένα. «Είναι μάλλον απίθανο κάτι τέτοιο» ήταν η δήλωση για να συμπληρωθεί στη συνέχεια ότι είναι πολύ πιθανότερο η εταιρεία να παρουσιάσει τη συσκευή και τα πλήρη χαρακτηριστικά της στο event που συνηθίζει να διοργανώνει η εταιρεία κάθε χρόνο, δηλαδή στο Mobile World Congress.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Mobile World Congress θα ανοίξει τις πύλες του στις 26 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου 2018. Κατά το παρελθόν η Samsung διοργάνωνε ειδική εκδήλωση μία ημέρα πριν την έναρξη του MWC στην οποία γίνονται οι παρουσιάσεις των νέων συσκευών. Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε η ημερομηνία που θα αποκαλυφθεί το Galaxy S9 είναι στις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, το επόμενο μέλος της σειράς Galaxy S δεν θα είναι ένα πλήρως επανασχεδιασμένο smartphone όπως συνέβη πέρυσι. Το Galaxy S9 αναμένεται να έρθει με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη αλλά σε σώμα του οποίου οι διαστάσεις δεν θα ξεπερνούν αυτές του S8. Επιπλέον, το πίσω μέρος του S9 αναμένεται να θυμίζει σε αρκετά σημεία τη διάταξη του Note 8. Αυτό μεταφράζεται σε σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, διπλή κάμερα και LED φλας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons