Η Samsung επιβεβαιώνει την παρουσίαση του Galaxy S9 στις 25 Φεβρουαρίου

by George Polyzos • On 25-01-2018 • AT 10:40 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα στον τομέα των smartphones, το Galaxy S9, στις 25 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress.

Η πρόσκληση της Samsung εμφανίζει ένα ευμέγεθες «9» σε μαύρο φόντο και τονίζοντας την φράση «The camera. Reimagined» (δηλαδή σε ελεύθερη απόδοση «η κάμερα, επανασχεδιασμένη»). Παρά το γεγονός ότι η πρόσκληση δεν δίνει άλλα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής εντούτοις καθιστά σαφή την σημαντική βελτίωση της ενσωματωμένης κάμερας.

Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές, τουλάχιστον το ένα από τα δύο smartphones της σειράς S9 αναμένεται να διαθέτει dual-camera, ακολουθώντας τα πρότυπα του Galaxy Note 8. Όλες οι ενδείξεις, επιπλέον, θέλουν τα Galaxy S9 και S9+ να διαθέτουν μεγάλου μεγέθους οθόνες, ελαχιστοποιημένα bezels και ενσωματωμένο το τελευταίο SoC της Qualcomm, δηλαδή τον Snapdragon 845 (ή το αντίστοιχό του της σειράς Exynos).

Πρόσθετες φήμες θέλουν την Samsung να υιοθετεί τη δική της έκδοση ενός συστήματος ξεκλειδώματος μέσω αναγνώρισης προσώπου (δηλαδή κάτι αντίστοιχο με το Face ID της Apple) και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος που θα βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη της συσκευής.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Mobile World Congress, που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη, θα διαρκέσει από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου. Παραδοσιακά, η Samsung επιλέγει την συγκεκριμένη έκθεση ώστε σε ειδικό event πριν την έναρξή του να ανακοινώσει τις νέες της ναυαρχίδες. Μόνη εξαίρεση το περυσινό MWC απ’ όπου απουσίαζε το Galaxy S8.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα έπρεπε να γνωρίζεται σαν δημοσιογράφος τεχνολογίας και να μην πληροφορείται λανθασμένα τον κόσμο ότι το Face ID εφαρμόστηκε από την Samsung στο μοντέλο s8 δηλαδή 6 μηνες πριν το προσθέσει η Apple στα μοντέλα της.

    • Καλημέρα σας, το S8 διαθέτει τρεις τρόπους ξεκλειδώματος: σαρωτή ίριδας, σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος και αναγνώριση προσώπου. Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung υπάρχει η υποσημείωση “Η αναγνώριση προσώπου είναι λιγότερο ασφαλής από το μοτίβο, το PIN ή τον κωδικό σας”. Είναι γνωστό άλλωστε το ξεκλείδωμα συσκευής απλά μέσω αναγνώρισης της φωτογραφίας του χρήστη… Ακριβώς εκεί πήγαινε η αναφορά μας, στη βελτιωμένη ενσωμάτωση της λειτουργίας. Σαν αναγνώστης θα έπρεπε να το γνωρίζετε…

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons