Η Samsung κοντεύει πωλήσεις 10 εκατομμυρίων Galaxy S

by Stefanos Kofopoulos • On 24-12-2010 • AT 3:38 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Samsung κοντεύει πωλήσεις 10 εκατομμυρίων Galaxy S

Μπορεί η Samsung να πούλησε 1 εκατομμύριο Galaxy S στην Αμερική τις πρώτες 45 ημέρες κυκλοφορίας του κινητού, οι Κορεάτες όμως έχουν υψηλότερους στόχους. Με 2 εκατομμύρια Galaxy S στα χέρια των συμπολιτών, η Samsung έσπασε κάθε ρεκόρ σε πωλήσεις στην Κορέα και βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακρυά από τον στόχο των 10 εκατομμυρίων Galaxy S μέχρι το τέλος του 2010. Προς το παρόν έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο περί τα 9.3 εκατομμύρια Galaxy S αλλά δεδομένων στων εορταστικών προσφορών η Samsung ελπίζει να πιάσει τον στόχο. Δεν είναι και λίγα 10 εκατομμύρια τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο, σχεδόν σαν όλοι οι Έλληνες να κρατάνε ένα Samsung Galaxy S στα χέρια τους.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το Google επέλεξε την Samsung και το Galaxy S ως το μοντέλο αναφοράς για να δημιουργήσουν το Google Nexus S.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. νομιζω οτι προκειται για νουμερο που αφορα ολη τη σειρα galaxy τηs samsung

    • Samsung recently announced that sales of its Android-based Galaxy S line of smartphones has reached 9.3 million, putting it just short of Samsung’s goal of 10 million.

      ..και ναι και όχι. Οι κύριες πωλήσεις έρχονται από το Galaxy S όμως και πλέον και το Samsung Continuum. Έχει άλλο Galaxy ;

      • Θα εννοει ολες τις εκδοσεις της σειρας Galaxy S (Captivate, Vibrant, Epic 4G, Fascinate, Showcase, Mesmerize και Continuum)…

Top

Show Buttons
Hide Buttons