10ετής συμφωνία Samsung – Cisco για πατέντες

by Stefanos Kofopoulos • On 06-02-2014 • AT 2:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

10ετής συμφωνία Samsung - Cisco για πατέντες

Νέα συμφωνία για πατέντες με διάρκεια 10 ετών υπέγραψε η Samsung αυτή την φορά με την Cisco. Η συμφωνία καλύπτει τις δύο εταιρείες για το παρόν και το μέλλον.

Σε συνέχεια της δεκαετής συμφωνίας με το Google, η Samsung ακολουθεί την ίδια τακτική και εξασφαλίζει ότι για τα επόμενα 10 χρόνια Samsung και Cisco δεν πρόκειται να βρεθούν στα δικαστήρια για πατέντες. Η νέα συμφωνία της Samsung χρησιμοποιεί ακριβώς το ίδιο όρο με την συμφωνία που έκλεισε πριν μερικές μέρες με το Google. Samsung και Cisco “τα βρίσκουν” όχι μόνο στις υπάρχουσες πατέντες αλλά και στις πατέντες που οι δύο εταιρείες πρόκειται να κατοχυρώσουν μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΕ: Apple vs Samsung, προβάδισμα της Apple στις πατέντες

Συμφωνώντας για τις άδειες χρήσης πατεντών σε βάθος δεκαετίας, η Samsung μπορεί να προχωρήσει και να ρίξει στην αγορά προϊόντα χωρίς να ανησυχεί ότι θα υπάρξουν προβλήματα. Φαίνεται επίσης να δείχνει ότι η δικαστική διαμάχη και το πρόβλημα με την Apple παραμένει άλυτο επειδή η Samsung συνεχίζει να μην θέλει συμβιβασμό ή αργά και σταθερά δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για συμβιβασμό. Προς το παρόν το δικαστήριο έχει κρίνει ένοχη της Samsung με πρόστιμο 930 εκατομμύρια δολάρια ενώ αναμένεται και συνάντηση μεταξύ Apple και Samsung σύντομα για αυτό τον σκοπό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons