Η Samsung αγόρασε το Boxee, Smart TV και smartphone ετοιμαστείτε για streaming

by Stefanos Kofopoulos • On 03-07-2013 • AT 7:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Smart TV

Η Samsung αγόρασε το Boxee, Smart TV και smartphone ετοιμαστείτε για streaming

Η Samsung φαίνεται ότι αγόρασε το Boxee για περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια. Όλοι οι εργαζόμενοι της Ισραηλινής εταιρείας θα περάσουν στην Samsung. Κανείς δεν γνωρίζει πως θα χρησιμοποιεί το Boxee από την Samsung.

Video streaming απο το Boxee σε Samsung Smart TV, smartphones, tablets

Σε κίνηση – έκπληξη που πολλοί δεν περίμεναν, η Samsung αγόρασε το Boxee. Η εταιρεία κατασκευάζει το Boxee Box, μια συσκευή που κάνει streaming περιεχόμενο σε HD μορφή. Φυσικά μέσα από το Boxee Box οι χρήστες μπορούν να παίξουν μουσική, βίντεο, να δουν φωτογραφίες και να κάνουν stream αγαπημένα τους κανάλια από το Netflix και το Vudu. Πρόσφατα το Boxee έριξε στην αγορά το Boxee TV σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τα set-top-boxes των Αμερικανικών εταιρειών.

Η Samsung μπορεί να εκμεταλλευτεί την εξαγορά του Boxee για streaming περιεχόμενο στις δικές της Smart TV αλλά και smartphones. Οι Samsung Smart TV μπορεί να αποκτήσουν το hardware του Boxee και τα smartphones και tablets το software που θα επιτρέπει streaming ταινιών και βίντεο με κάποιο κόστος.

Έχοντας το hardware και την αγορά τηλεοράσεων, η εξαγορά του Boxee από την Samsung, σίγουρα φέρνει την εταιρεία σε αντιπαράθεση με το Google TV και το Android αλλά και την τηλεόραση που υποτίθεται ότι θα παρουσιάσει η Apple κάποια στιγμή στο μέλλον.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons