Η Nokia στο No3 με Samsung και Apple την κορυφή, έτσι λένε οι αναλυτές

by Stefanos Kofopoulos • On 13-06-2011 • AT 7:59 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Nokia στο No3 με Samsung και Apple την κορυφή, έτσι λένε οι αναλυτές

Μεγάλα προβλήματα και μπελάδες προβλέπουν οι αναλυτές για την Nokia. Αν όλα εξελιχθούν όπως ακριβώς τα αναφέρει το δημοσίευμα του Reuters, η Nokia πολύ σύντομα θα παραμεριστεί στην θέση Νο3 των κατασκευαστών κινητών του πλανήτη με την Samsung και την Apple να βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Η Nokia ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών και smartphone του κόσμου θα παραμετριστεί από τον ανταγωνισμό. Οι αναλυτές της Nomura βλέπουν ότι στην πρώτη θέση θα βρεθεί η Samsung, που βλέπει τις πωλήσεις της σειράς Galaxy S και Galaxy S2 να αποδίδουν πέρα από τα αναμενόμενα σε πωλήσεις και buzz. Για την Apple τα λόγια είναι περιττά και φαίνεται ότι η εταιρεία του Steve Jobs μάλλον θα ξεπεράσει την Nokia το επόμενο τρίμηνο. Μέσα σε όλα αυτά, η Nokia χάνει σε πωλήσεις και στην Ασία όπου παραδοσιακά κυριαρχούσε. Εκεί ο λόγος είναι το Android και φυσικά η HTC.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν η apple με μοναδική συσκευή το iPhone ξεπεράσει την Nokia με τα άπειρα κινητά κάτω των €100 που απευθύνονται στον κοινό καταναλωτή, τότε έχουμε μια τεράστια στροφή με επιπτώσεις περισσότερο κοινωνικές, παρά οικονομικές.
    Εκτός αν αυτή η αλλαγή γίνει με την παραγωγή iPhone mini & shuffle! Τότε η αλλαγή θα είναι αφορά μόνο οικονομικούς όρους.
    Για την Samsung είναι μάλλον αναμενόμενη η 1η θέση.

    • Μιλάμε για smartphones όχι για feature phones ούτε γενικά για τα πολύ απλά κινητά

  2. τιτανα ξερεις ποτε θα ανακοινωθει το n9;

    • Δεν ξέρουμε αν υπάρχει ή θα υπάρξει Nokia N9… είναι πλέον πιο πολύ μύθος παρά πραγματικότητα. Αναμένεται ένα MeeGo κινητό αλλά ακόμα δεν έχουμε κάτι σε ημερομηνίες και πιο σίγουρο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons