Η Samsung περνάει την Apple στην έρευνα της J.D. Power για tablets

by Stefanos Kofopoulos • On 31-10-2013 • AT 8:04 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Samsung περνάει την Apple στην έρευνα της J.D. Power για χρήστες tablets

Στην κορυφή της νέας έρευνας της J.D. Power βρίσκεται η Samsung, πάνω από την δεύτερη Apple, σε ό,τι αφορά την συνολική ικανοποίηση των κατόχων tablets στην Αμερική.

Η έρευνα έγινε μεταξύ Μαρτίου και Αυγούστου 2013 σε δείγμα 3375 κατόχων tablets και iPad που όμως χρησιμοποιούσαν το αγαπημένο τους tablet λιγότερο από ένα χρόνο. Η J.D. Power βαθμολόγησε όλες τις απαντήσεις χρησιμοποιώντας τα εξής κριτήρια: απόδοση 26% (performance), ευκολία χρήσης 22% (ease of operation), αισθητική και εμφάνιση 19% (styling and design), χαρακτηριστικά 17% (features), τιμή 16% (cost).

Στην κορυφή βρέθηκε η Samsung με συγκεντρώνοντας 835 πόντους στην κλίμακα των 1000 πόντων. Δεύτερη η Apple με 833 πόντους, τρίτο το Amazon με 826 πόντους, τέταρτη η Asus με 821 πόντους και πέμπτη η Acer με 781 πόντους. Samsung και Apple κέρδισαν τον τίτλο του καλύτερου για την βαθμολογία που συγκέντρωσαν. Η Apple έχασε από την Samsung εξαιτίας του κόστος απόκτησης των νέων iPad και της χαμηλότερης συγκριτικά τιμής των Samsung tablets.

Η Apple παρουσίασε πρόσφατα το νέο iPad Air και iPad mini Retina Display tablets με νέα χαρακτηριστικά και τιμή σε όλη την γκάμα των iPad που προφέρει. Το iPad Air κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από αύριο, 1 Νοεμβρίου 2013. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Samsung θα απαντήσει με νέα Android tablets πολύ σύντομα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εν τω μεταξύ, έχετε προσέξει μια καμπάνια που τρέχει σε όλο το κόσμο εδώ και μια εβδομάδα. Με μαυροφορεμένους εξωγήινους που παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου. “Galaxy 11” θα ονομάζεται η ομάδα που θα κληθεί να τους αντιμετωπίσει με αρχηγό τον Beckenbauer. Μιλάμε η Σάμυ έχει πολλά λεφτά για πέταμα.

  2. Η Apple απαντά στη Samsung με τα νέα iPad, η Samsung ήδη έχει κυκλοφορήσει για παράδειγμα τα νέα Samsung Note 10.1 2014, τα οποία έχουν πολύ ανώτερα χαρακτηριστικά (πχ εκπληκτικές οθόνες, stylus κλπ).

Top

Show Buttons
Hide Buttons