Η Samsung ανακοινώνει το αναδιπλούμενο smartphone W2018

by George Polyzos • On 04-12-2017 • AT 1:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung προχώρησε στην παρουσίαση του W2018, μίας συσκευής που συνδυάζει τις αρετές των σύγχρονων smartphones με τη λειτουργικότητα των κλασικών flip phones.

Η συσκευή της Samsung, η οποία θα κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Κίνας, διαθέτει εξωτερική οθόνη διαγωνίου 4,2 ιντσών και εσωτερική οθόνη ίδιας διάστασης. Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς αποτελεί το φυσικό dial-pad και τα πλήκτρα πλοήγησης, ενώ επιπρόσθετα διαθέτει την ψηφιακή βοηθό Bixby αλλά και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη.

Στο εσωτερικό του συναντάμε εξοπλισμό που θυμίζει έντονα το Galaxy S8: επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835 συνοδευόμενος από μνήμη RAM μεγέθους 6GB. Διαφορά ωστόσο υπάρχει στον φωτογραφικό εξοπλισμό μιας και το W2018 διαθέτει οπίσθια κάμερα με αισθητήρα 12 Megapixel και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης. Σε επίπεδο τιμής το Samsung W2018 ανταγωνίζεται επάξια το… iPhone X αφού αναμένεται να κοστίζει περί τα 3.000 δολάρια.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το W2018 θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη να «ταξιδέψει» σε οποιαδήποτε άλλη δυτική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για την πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή smartphone που λανσάρει η Samsung, καθώς είχε προηγηθεί το Leader 8, αφού τα flip phones παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλή στις αγορές της Ασίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons