Η Samsung ετοιμάζεται για δίκτυα 5G το 2020, το μέλλον είναι εδώ

by Stefanos Kofopoulos • On 14-05-2013 • AT 12:24 am • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Samsung ετοιμάζεται για δίκτυα 5G το 2020, το μέλλον είναι εδώ

Όσο ασχολούμαστε με το 4G LTE η Samsung δουλεύει για την επόμενη γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5G. Οι Κορεάτες ολοκλήρωσαν τις δοκιμές και κατάφεραν να πιάσουν ταχύτητα download 1Gbps.

Ξαφνικά το Galaxy S4 και το iPhone 5 είναι “αργά και ξεπερασμένης τεχνολογίας”, την στιγμή που η Samsung καταφέρνει να πιάσει ταχύτητα 1Gbps και δύο από τα κορυφαία smartphones της αγοράς αρκούνται σε θεωρητικές μέγιστες ταχύτητες 4G LTE που φτάνουν μόλις μερικές δεκάδες Megabit. Η δοκιμή της Samsung χρειάστηκε 64 κεραίες για να πετύχει την μαγική ταχύτητα και υπόσχεται ότι η τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή το 2020. Ενώ εμείς ακόμα προσπαθούμε να συνηθίσουμε την ιδέα του 4G LTE το μέλλον του 5G ήδη ετοιμάζεται και λειτουργεί υπό συνθήκες.

Δικτυα κινητης τηλεφωνιας 5G με ταχυτητα download Gigabit οχι απλα Megabit

Κίνα και Ευρώπη επενδύουν σημαντικά σε τεχνολογία και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G (πέμπτης γενιάς) ώστε να βρεθούν μπροστά από τον ανταγωνισμό των ΗΠΑ και να προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες στους πολίτες τους. Μένει να δούμε τι εφαρμογές θα χρησιμοποιούμε το 2020 που θα απαιτούν τόσο bandwidth και ταχύτητα από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ίσως να κάνουμε live stream την ζωής μας μέσω Google Glass σε ένα τεράστιο αποθηκευτικό μέσο που το Google τότε θα χαρίζει σε όλους χωρίς ευρώ τσακιστό ή “αστείους περιορισμούς” των 15GB.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. edw den exei diko ti chip na ypostiriksei 4g kai pernei tis qualcom, to 5g tin marane!

    • Μέχρι το 2020 πολλά αλλάζουν σε 4G και 5G SoC

  2. na to kaneis TI? to gigabit ? me tis xreoseis pou exoun sta dedomena oi providers.
    na pame kai se 10G an den diorthosoun tis xreoseis tous axristo tha paei kai auto

  3. gia to HTC One gt den lete ??

Top

Show Buttons
Hide Buttons