Ασφαλής μετάβαση σε cloud-based email από την Kaspersky

by George Polyzos • On 03-02-2018 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Οι μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία υιοθέτησης cloud-based υπηρεσιών και, για την πλειονότητά τους, η υιοθέτηση cloud-based υπηρεσίας email είναι το πρώτο βήμα.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Kaspersky Lab είναι, πράγματι, από τις πλέον χρησιμοποιούμενες επιχειρηματικές εφαρμογές με βάση το cloud παγκοσμίως. Τώρα, μια νέα προσφορά Security-as-a-Service από την Kaspersky Lab φέρνει τεχνολογίες ανίχνευσης Νέας Γενιάς, που βασίζονται στη μηχανική μάθηση και σε cloud-based Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο στα cloud-based συστήματα email, παρέχοντας βελτιωμένη προστασία για την υπηρεσία Exchange Online του Microsoft Office 365.

Το email εξακολουθεί να αποτελεί βασικό στόχο των ψηφιακών εγκληματιών

Η αποστολή και λήψη email αποτελεί μέρος της καθημερινής ρουτίνας κάθε επιχείρησης, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ψηφιακοί εγκληματίες εξακολουθούν να ψάχνουν ενεργά νέους τρόπους εκμετάλλευσης τους για δικούς τους κακόβουλους σκοπούς. Σύμφωνα με την πρόσφατη τριμηνιαία έκθεση της Kaspersky Lab για το spam, υπάρχει μια σταθερή ανάπτυξη και αυξανόμενα επίπεδα εξαπάτησης που χρησιμοποιούνται σε εκστρατείες phishing και spam. Ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές του τομέα της Πληροφορικής πρέπει να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο για να διαγράψουν άσχετα email και να ανακτήσουν μηνύματα που έχουν διαγραφεί εσφαλμένα, αντί να εργάζονται σε καθήκοντα πληροφορικής κρίσιμης σημασίας για τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, τα άσχετα email δεν αποτελούν μόνο μια πρόκληση για την αποτελεσματικότητα των ΙΤ πόρων και την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Γίνονται πραγματική απειλή για μια επιχείρηση όταν πρόκειται για το phishing προσωπικών κωδικών πρόσβασης ή για την εξάπλωση κακόβουλου λογισμικού σε αρχεία συνημμένα σε email. Στο 28% των στοχευμένων επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν φέτος, η χρήση της μεθόδου phising/κοινωνικής μηχανικής ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που συνέβαλε.

Βασική προστασία για email: στις εγκαταστάσεις και στο cloud

Για να αντιμετωπιστούν αυτές οι προκλήσεις ασφάλειας και να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προστατεύσουν τα εσωτερικά τους συστήματα email, η Kaspersky Lab προσφέρει προστασία για mail servers και mail gateways ως στοχευμένες λύσεις. Φέτος, επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσθέτοντας ένα νέο προϊόν – το Kaspersky Security for Microsoft Office 365 – για να επεκτείνουμε την προστασία της cloud-based υπηρεσίας email στο Exchange Online εντός της σουίτας του Microsoft Office 365.

Σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη προστασία της Microsoft, η συνδυασμένη λύση ασφάλειας παρέχει στους χρήστες του Microsoft Office 365 ενισχυμένη προστασία από προγράμματα ransomware, κακόβουλα συνημμένα, ανεπιθύμητα email, phishing και άγνωστες απειλές. Το φάσμα των τεχνολογιών ασφάλειας Νέας Γενιάς που περιλαμβάνονται στη λύση αποτελούνται από μία ουδέτερη μηχανή anti-phishing με βάση το δίκτυο, ανίχνευση με μηχανική μάθηση, sandboxing, φιλτράρισμα συνημμένων και από το παγκόσμιο δίκτυο Πληροφόρησης απειλών της Kaspersky Lab – τα οποία συνολικά υποστηρίζονται από την τεχνολογία HuMachine της Kaspersky Lab, η οποία συνδυάζει την ανθρώπινη τεχνογνωσία με bid data Πληροφόρηση απειλών και μηχανική μάθηση για την υπεράσπιση από κάθε είδους απειλή που μπορεί να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση.

Εγγενής ενσωμάτωση στο cloud και ευκολία διαχείρισης

Όπως το Microsoft Office 365, το προϊόν της Kaspersky Lab φιλοξενείται στο cloud, το οποίο προσφέρει βολική και ευέλικτη cloud-based διαχείριση, τόσο για email όσο και για ασφάλεια. Το Kaspersky Security for Microsoft Office 365 παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πολλά πλεονεκτήματα, όπως εύκολη ρύθμιση παραμέτρων και εγγενή ενοποίηση με το Exchange Online, έναν πίνακα ελέγχου που δείχνει τα στατιστικά στοιχεία απειλών και ανιχνεύσεων με μια ματιά και τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης των διαγραμμένων email.

Όπως και το Kaspersky Endpoint Security Cloud, έτσι και η διαχείριση του νέου προϊόντος γίνεται από μία cloud-based κονσόλα διαχείρισης. Οι MSP/MSSPs και οι εξωτερικοί ΙΤ διαχειριστές θα επωφεληθούν από την υπηρεσία, η οποία επιτρέπει την απλή διαχείριση των διαφόρων οργανισμών. Μπορεί επίσης να υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς για διαφορετικούς διαχειριστές, παρέχοντας αυξημένη ευελιξία και ευκολία χρήσης.

Το Kaspersky Security for Microsoft Office 365 είναι διαθέσιμο παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και για να ξεκινήσετε μια τριήμερη δωρεάν δοκιμή πλήρους λειτουργικότητας, επισκεφτείτε το cloud.kaspersky.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons