Η Ryanair ακολουθεί επιθετική πολιτική

by Stefanos Kofopoulos • On 05-10-2006 • AT 10:42 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

ryanair aer lingus logo

Η Ryanair είναι για τους περισσότερους Έλληνες άγνωστη αεροπορική εταιρεία ή ένα βήμα πιο κοντά στον θάνατο. Ναι, οι Έλληνες δεν μπορούν να δεχθούν ότι η πτήση Λονδίνο – Στοκχόλμη με 20€ είναι κάτι εφικτός και ακίνδυνο.

Anyway, τα νέα έρχονται από την μακρινή Ιρλανδία, μαμά πατρίδα για την Ryanair και την Aer Lingus, εθνικό μεταφορέα της χώρας που η Ryanair θέλει να εξαγοράσει για περίπου 1.48€.

Το περίεργο της υπόθεσης, αν μπορεί να χαρακτηριστεί περίεργο, είναι ότι η προσφορά της Ryanair έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά την ιδιωτικοποίηση της Aer Lingus.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ γρήγορα έγινε!!

  2. Έγινε γρήγορα επειδή οι Ίρλανδοί φοβούνται την δημιουργία μονοπωλίου στις αερομεταφορές. Επίσης λόγω των συνθηκών κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να εργάζονται οι υπάλληλοι της εταιρίας.
    Όσον αφορα το “Λονδίνο-Στοκχόλμη 20 ευρώ = ένα βήμα πιο κοντά στο θάνατο”, αν και είναι ασφάλής η πτήση, δεν γνωρίζουμε αν έχετε ποτέ πετάξει με Ryanair για οποιοδήποτε προορισμό. Σίγουρα η εμπειρία θα σας κάνει να εκτιμήσετε το ακριβότερο εισιτήριο των άλλων εταιριών!

  3. Δεν διαφωνώ με το σχόλιο περί ποιότητας. Είναι low budget εταιρία και αυτό τα λέει όλα. Προσωπικά, δεν μου αρέσει να πετάω ούτε με την easyjet αλλά οι προσφορές που έχει ανα περιόδους είναι πραγματικά απίστευτες.

    Προτιμώ το σχήμα εταιρειών της SKY team.

Top

Show Buttons
Hide Buttons