Το RunKeeper αποχαιρετά Symbian και Windows Phone

by Stefanos Kofopoulos • On 23-05-2012 • AT 8:36 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Computing

Το RunKeeper αποχαιρετά Symbian και Windows Phone

Αντίο σε Symbian και Windows Phone λέει το RunKeeper app για λόγους που μάλλον θα δυσαρεστήσουν όσους χρησιμοποιούν τις δύο αυτές πλατφόρμες. Αν και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το RunKeeper χωρίς κανένα πρόβλημα, αν θελήσετε να κατεβάσετε ξανά την εφαρμογή δεν θα την βρείτε διαθέσιμη στο site του RunKeeper, ούτε στο Windows Phone Marketplace. Σύμφωνα με την εταιρεία οι χρήστες σε Symbian και Windows Phone αποτελούν μόνο το 1.5% του συνόλου των χρηστών του RunKeeper που όπως είναι φυσικό συγκεντρώνονται σε iPhone και Android. Με την δυναμική του Symbian και των Windows Phone να είναι ακόμα σε χαμηλά επίπεδα, η συντήρηση του RunKeeper app δεν φαίνεται ότι έχει νόημα. Υπομονή για τα Windows Phone 8 ίσως ή απλά μεταφορά σε iPhone ή Android κινητό. Μέχρι τότε συνεχίστε να τρέχετε και να γυμνάζεστε με ή χωρίς το RunKeeper.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει, ευτυχώς υπάρχουν και άλλες παρόμοιες αξιόλογες εφαρμογές για wp7. Αλλα τι τους πείραζε να το αφήσουν στο marketplace?

  2. Θρηνώ.

  3. RunKeeper ή Endomondo;

    • Προσωπικά δουλεύω το endomondo είναι πολύ καλή η εφαρμογή για τα Windows phone με την τελευταία αναβάθμιση αν και το Runkeeper είχε πιο social χαρακτήρα

  4. Για iPhone runkeeper δαγκωτο

Top

Show Buttons
Hide Buttons