Φήμες για βίντεο στο Twitter

by Stefanos Kofopoulos • On 11-10-2009 • AT 9:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Twitter video mockup

Αν η πληροφορία της Τelegraph αποδειχθεί αληθινή, το Twitter ετοιμάζεται να ενσωματώσει βίντεο στα tweets και μάλιστα live. Η είδηση μπορεί να φαίνεται ως το επόμενο λογικό βήμα αλλά έρχεται σε αντίθεση με την φιλοσοφία της εταιρείας που βασίζεται πάντα σε λύσεις που προσφέρουν τρίτοι ή τις αγοράζει όπως στην περίπτωση του Summize.

Αν το Twitter τολμήσει να κάνει το βήμα προς το live βίντεο, αφήνοντας πίσω τις φωτογραφίες, θα ήταν πού πιθανό να κοιτάξει προς την κατεύθυνση του 12seconds.tv ή του Qik.com. Το 12seconds είναι για το βίντεο ότι το Twitter για το κείμενο, επιτρέποντας σύντομα βίντεο διάρκειας μέχρι 12 δευτερόλεπτα. Το Qik έχει το πλεονέκτημα της live μετάδοσης από δεκάδες εκατομμύρια συσκευές (υποστηρίζει S60, Android OS, iPhone OS) και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τα geeks.

Σύμφωνα με την Compete και τα δύο sites φαίνεται να χάνουν έδαφος ταυτόχρονα κάτι που ίσως επηρεάσει την όποια προσφορά του Twitter, αν ποτέ γίνει προσφορά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Twitter προσπαθεί πλέον να είναι μέσα στα πράγματα και ταυτόχρονα να παλέψει με το τέρας του fail whale που εμφανίζεται ακόμα και αυτές τις μέρες. Αν οι servers του Twitter δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με εκατομμύρια tweets των 140 χαρακτήρων δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει με επιπλέον φόρτο από το βίντεο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons