Ο Steve Jobs στο Apple event στις 9 Σεπτεμβρίου

by Stefanos Kofopoulos • On 01-09-2009 • AT 4:25 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

steve jobs circus

Αν πιστέψουμε στις φήμες, ο Steve Jobs θα είναι παρών στο Apple event την 9η Σεπτεμβρίου 2009. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν κάποιοι χωρίς βέβαια να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Apple προς το παρόν. Η πιθανή παρουσία του Jobs, αν επιβεβαιωθεί, θα είναι σίγουρα το κερασάκι στην τούρτα και χαρά για όλους τους επενδυτές που θα δουν την προσωποποίηση της Apple επί σκηνής. Για την ιστορία, όσο καιρό είχε αναλάβει ο Cook η μετοχή της Apple κατέγραψε σημαντικά κέρδη.

Θεωρώ περισσότερη σημαντική την παρουσίαση των iPod touch με κάμερα και το Cocktail, ακόμα και τις φήμες για το iTablet, παρά την παρουσία του Jobs. Σε αυτό το event η Apple θα ξετυλίξει μέρος της στρατηγικής για το μέλλον και δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν καταργήσει κάποια από τα iPods.

Το Cupertino πρέπει να συνεχίσει να βγάζει χρήματα και να διαχωρίσει τις μουσικές δυνατότητες του iPhone από αυτές των iPod. Η χωρητικότητα σε μνήμη / σκληρό μαζί με την αυτονομία είναι δύο χαρακτηριστικά όπως και η τιμή απόκτησης των iPods / iPhones. Με το iPod touch όμως να πουλάει τρελά και να χρησιμοποιείται όχι μόνο ως PMP (Portable Music Player) αλλά και υπολογιστής (ειδικά μετά την παρουσίαση του iPhone OS 3.0) η Apple θα πρέπει να διατηρήσει τις ισορροπίες στην γραμμή παραγωγή ενώ ταυτόχρονα εξελίσσει τα iPods.

Αυτός είναι και ο λόγος που το iTablet ή όπως αλλιώς ονομαστεί αν τελικά κυκλοφορήσει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα εμφανιστεί σε αυτό το event. Η Apple έχει να παρουσιάσει αλλαγές στο line up των iPods, έχει το iPhone OS 3.1 σχεδόν έτοιμο, το iTunes 9 με τα social χαρακτηριστικά (Twitter / Facebook) και την υποστήριξη για Blu-ray που πιθανότατα θα σημάνει και hardware refresh στους Mac και φυσικά το Cocktail για την μουσική και γιατί όχι και τα βίντεο. Είναι πιο πιθανό να δούμε κάτι σχετικό με Beatles και μουσική (ειδικά μετά το θάνατο του Michael Jackson) παρά το iTablet. Εσείς τι πιστεύετε για το rock and roll και το event;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πιστεύω οτι θα δώσει λίγα πράγματα όπως μας συνηθίζει τον τελευταίο καιρό , itablet το αποκλείω.Είναι καιρός να καταργήσει μερικά ipods δεν νομίζω ότι η αγορα mp3 player έχει το ίδιο ενδιαφέρον με τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας.Πιστεύω σε ένα itunes 64bitΟ κανένα release του iphone os 3.1 κανένα μισάωρο του τύπου “τι γ*μ*τοι είμαστε εμείς στην apple που βγάλαμε το super OS το snow leopard πριν την ώρα του” και γενικότερα θα είναι περισσότερο επικεντρωμένο σε music services παρα σε hardware ασε που δεν πιστεύω να βγεί ο jobs από τώρα …

    • Δεν έχω δει τις πωλήσεις των iPod shuffle αλλά η συσκευή για πολλά χρόνια ήταν το Νο1 σε πωλήσεις iPod! Θα μου φανεί φυσιολογικό να σκοτώσουν το Shuffle.

      Για το software και συγκεκριμένα το Snow Leopard έχουν κάθε λόγο να περηφανεύονται, ειδικά αν τα πράγματα δουλέψουν καλά στα multi core μηχανήματα. Τώρα και στο μέλλον.

  2. Το flip4mac δεν παίζει στο snow leopard :Ε
    αααα ωραία φωτό έβαλες με τον Steve

Top

Show Buttons
Hide Buttons