Η Microsoft θα προχωρήσει σε απολύσεις;

by Stefanos Kofopoulos • On 01-01-2009 • AT 8:51 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

microsoft employees

Αν τα προβλήματα για περίπου 1.000.000 χρήστες του Zune 30GB δεν είναι αρκετά, ο νέος χρόνος έρχεται με ένα ακόμα πρόβλημα για την Microsoft αν τελικά οι φήμες για απόλυση 15.000 υπαλλήλουν βγουν αληθινές. Αν το νούμερο είνα 10% ή 17% των εργαζομένων παγκοσμίως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί γεγονός παραμένει ότι ακόμα και το Redmond, με τεράστια αποθέματα μετρητών, πρόκειται να αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα αν αποδειχθούν βάσιμες οι φήμες και όχι ένα ακόμα παιχνίδι ενάντια στην μετοχή της εταιρείας. Αν τελικά η Microsoft προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας θα το μάθουμε στις 15 Ιανουρίου, ημερομηνία που σύμφωνα με τις φήμες θα γίνουν οι απολύσεις. Δεν θέλω να φανταστώ τι πρόκειται να συμβεί αν οι κακές γλώσσες βγουν αληθινές και η Microsoft απολύσει χιλιάδες εργαζομένων, γιατί μετά θα ακολουθήσει το Google.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρχισαν κι εκει τα οργανα και αν η ΜΣ διωχνει κοσμο ενοψει των παραθύρων 7 καταλαβάινουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με τις πωλήσεις της και κυρίως με αυτές που σχετίζονται με τα Βίστα…

  2. Απλώς τελείωσε το support των windows 3.1 όπως θυμάσαι, οπότε κάπου πρέπει να πάνε και αυτοί οι άνθρωποι, όπως και το αντίστοιχο λειτουργικό.

    Και επειδή δεν υπάρχει /dev/null στα windows, πάει στο queue για απόλυση…

Top

Show Buttons
Hide Buttons