Έρχονται νέα MacBook ή θα περιμένουμε ακόμα;

by Stefanos Kofopoulos • On 26-04-2011 • AT 5:19 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Έρχονται νέα MacBook ή θα περιμένουμε ακόμα;

Τα καλά παιδιά του 9to5mac αναφέρουν ότι οι πωλήσεις των MacBook έχουν μειωθεί και τα laptops δεν έχουν ανανεωθεί εδώ και ένα χρόνο, χρονικό διάστημα διπλάσιο από το συνηθισμένο ρυθμό που η Apple ανακοινώνει νέα μοντέλα. Με αυτές τις δύο παρατηρήσεις και φήμες, η υπόθεση για refresh στην σειρά των MacBook έχουν νόημα ιδιαίτερα τώρα που η Intel έχει λύσει διάφορα νομικά προβλήματα και η Apple μπορεί να ψωνίζει GPU ελεύθερα. Το ερώτημα είναι όχι θα δούμε νέα μοντέλα MacBook αλλά πόσο έχουν επηρεαστεί οι πωλήσεις των MacBook από την επιτυχία του iPad και iPad 2. Αν δηλαδή η Apple σκόπιμα καθυστερεί την ανακοίνωση και διάθεση ενός νέου μοντέλου MacBook εξαιτίας της επιτυχίας του iPad που επιβεβαιωμένα πλέον, κανιβαλίζει τις πωλήσεις laptops και netbooks.

Πρέπει αν θεωρείται δεδομένα ότι τα νέα MacBook θα χρησιμοποιούν τους νέους Sandy Bridge επεξεργαστές όπως τα μεγαλύτερα μοντέλα της Apple. Νέο design και Thunderbolt I/O είναι πολύ πιθανά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είχαν ανακοινωθεί κάποια με Thunderbolt, i5 και SSD?

  2. Θα αναβαθμιστούν, αυτό είναι σίγουρο. Η Apple έχει αφήσει τα MacBook πολύ καιρό παραμελημένα.

  3. Χαίρομαι που έχεις άρχισει να αντιλαμβάνεσαι το marketing της apple. Μέχρι πρότινος ήσουν κολλημένος με Ιούλιο και iphone 5 !

    φιλικά πάντα

    • Δεν είναι κόλλημα, ειδικά το iPhone 5. Αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο post που θα γίνει σύντομα :)

  4. Να δούμε οι iMac πότε θα αναβαθμιστούν…

Top

Show Buttons
Hide Buttons