Επίσημο Facebook app για το iPad, ναι σωστά διαβάσατε

by Stefanos Kofopoulos • On 17-06-2011 • AT 2:06 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Το Facebook επέμενε ότι το iPad δεν χρειάζεται το δικό του Facebook app, γιατί η HTML5 μπορεί να κάνει την δουλειά μια χαρά. Η πλατφόρμα εξελίσσεται, το iPad πουλάει τρελά και σίγουρα κάποιος κοιτάει τα στατιστικά στους servers του Facebook που εξυπηρετούν το iTablet. Για αυτό μάλλον ο Mark Zuckerberg και η παρέα του ετοιμάζουν το Facebook iPad app που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο iTunes της γειτονιάς τις επόμενες εβδομάδες. Αν οι πληροφορίες επαληθευθούν το Facebook θα έχει κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό στον τρόπο που χρησιμοποιούνται οι φωτογραφίες και το βίντεο μέσα από την οθόνη του iPad. Εννοείται πως η εφαρμογή θα είναι δωρεάν και με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια αφού ο ίδιος ο Zuckerberg έχει ασχοληθεί με το project. Το επόμενο βήμα είναι Facebook στα tablets γενικά, όχι μόνο στο iOS.

Η φωτογραφία δεν δείχνει το πραγματικό Facebook app για το iPad αλλά μια ιδέα κάποιου που φαντάστηκε το Facebook iPhone app στην μεγαλύτερη οθόνη του iPad.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. its about time…

    • Φαντάζομαι ότι αυτό θα πουν οι περισσότεροι. Στην περίπτωση του Facebook για το iPad το Facebook φέρθηκε σαν Apple.. τύπου “ό,τι και να λέτε εμείς δεν θα κάνουμε το app”

  2. Τελειώς άσχετο αλλά ξέρει κανείς ποια είναι η πρωτη στα δεξία εφαρμογή πίσω απο την facebook; Φαίνεται κάτι ενδιαφέρον! :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons