Η Rovio αγοράζει την Futuremark, τα πουλάκια θέλουν παρέα

by Stefanos Kofopoulos • On 27-03-2012 • AT 7:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Rovio αγοράζει την Futuremark, τα πουλάκια θέλουν παρέα

Τα Angry Birds όχι μόνο πουλάνε αλλά δημιουργούν τόσα κέρδη ώστε η Rovio να προχωρήσει στην δεύτερη εξαγορά εταιρείας. Μετά την διάθεση του Angry Birds Space και την επιτυχία και αυτού του τίτλου, η Rovio ανακοίνωσε ότι αγόρασε την Futuremark Games Studio για να επεκτείνει τις δραστηριότητες της. Η εταιρεία είναι γνωστή όχι μόνο για τα games που παράγει αλλά και για το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε benchmarking υπολογιστών, κινητών και tablets. Ένας πολύ γνωστό τίτλος της Futuremark είναι το 3DMark.

Πως ακριβώς θα αξιοποιήσει το δυναμικό της Futuremark η Rovio μένει να το δούμε. Ίσως περισσότερα 3D γραφικά σε παιχνίδια, ίσως περισσότερη ελευθερία στους μηχανικούς της Futuremak να ασχοληθούν με benchmarking tools, ίσως μια αλλαγή κατεύθυνσης σε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό όπως και τα Angry Birds. Να περιμένετε σημαντικά πράγματα από αυτή την συνεργασία γιατί στοχεύει στην καρδιά του κόσμου των φορητών συσκευών.

Αν νομίζετε ότι το Angry Birds είναι ένα απλό παιχνίδι, καλύτερα να ρίξετε μια ματιά στα μαθηματικά και την φυσική πίσω από το παιχνίδι.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons