Ρομποτικοί εξωσκελετοί από την Panasonic

by Nikos Kaimakamis • On 19-04-2016 • AT 11:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Panasonic-AWN-03.01jpg

Η Panasonic παρουσιάζει ρομποτικούς εξωσκελετούς που μπορούν να βοηθήσουν σε ένα μεγάλο εύρος αναγκών σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. 

Η Panasonic παρουσίασε δύο διαφορετικές στολές, η μία εκ των οποίων φιλοδοξεί να βρει χρήση στην γραμμή παραγωγής σε εργοστάσια και έχει δύο παραλλαγές, διευκολύνοντας του εργαζόμενους εκεί και η άλλη να καταφέρει να αλλάξει την καθημερινή ζωή των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των ηλικιωμένων. Η τεχνολογία της Panasonic χρησιμοποιεί εξελιγμένους αισθητήρες και στοιχεία χειρισμού για ακόμα καλύτερο έλεγχο της ρομποτικής στολής.

O Panasonic AWN-03 είναι ένας εξωσκελετός που μπορεί να βοηθήσει στο σήκωμα μεγάλου βάρους, με την κατάλληλη υποστήριξη της μέσης. Ο Panasonic PLN-01 Ninja μπορεί να υποβοηθήσει το τρέξιμο και τις βαριές εργασίες του χρήστη του, ενώ το Panasonic Power Loader είναι ένας εξωσκελετός που βοηθά τις βαριές κατασκευές, τις κατεδαφίσεις και άλλες παρόμοιες εργασίες.

Panasonic-AWN-03-02

Η Panasonic, για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, παρουσίασε και το Resyonce, το οποίο είναι ένας συνδυασμός μεταξύ ενός κρεβατιού με ιδιαίτερες ανέσεις και βοηθητικές λειτουργίες, μαζί με ένα αναδιπλούμενο αναπηρικό καροτσάκι. Η Panasonic δείχνει ότι ασχολείται έντονα με την ρομποτική για σκοπούς υποβοήθησης των ανθρώπων σε διάφορες συνθήκες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons