Το Bing μηχανή αναζήτησης στα BlackBerry, η RIM αγαπάει την Microsoft

by Stefanos Kofopoulos • On 03-05-2011 • AT 6:38 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Το Bing ως μηχανή αναζήτησης σε όλα τα BlackBerry, η RIM αγαπάει την Microsoft

Η RIM και η Microsoft ερωτοτροπούν και ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα, όπως ας πούμε την χρήση του Bing ως μηχανή αναζήτησης και λύσης για χάρτες σε όλα τα BlackBerry. Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε. Η Microsoft μάλιστα είπε ότι η ένωση δεν θα αποτελεί επιλογή αλλά το Bing θα είναι μέρος του λειτουργικού, πιθανότατα του BlackBerry 7 OS και πέρα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, η RIM θα επιτρέψει στην Microsoft να έχει πρόσβαση και να επενδύσει στο χρυσό αυγό, το BlackBerry Enterprise Server ώστε η συνεργασία μεταξύ MS και RIM να είναι απροβλημάτιστη.

Κάπου εδώ θα κολλήσει και η συμφωνία με την Nokia για χρήση του Ovi Maps σε όλα τα Microsoft προϊόντα και σιγά – σιγά η δημιουργία μιας νέα μεγάλη πλατφόρμας βασισμένη πάνω στα Windows Phone ή υπηρεσίες αυτών. Υπομονή μέχρι να δούμε τα πρώτα leaks των νέων BlackBerry Bold 9900 και 9930 αυτό το καλοκαίρι και να μάθουμε πως ακριβώς θα λειτουργεί το λειτουργικό με το Bing στα σωθικά του.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω την αίσθηση ότι η Microsoft κάνει ό,τι πρέπει για να επιβιώσει επιχειρηματικά στο νέο περιβάλλον. Ουσιαστικά “αγοράζει” την RIM και την Nokia. Ή τουλάχιστον τις “πείθει” να κάνουν ό,τι θα έκανε αν τις είχε αγοράσει.
    Ουσιαστικά τέσσερις εταιρείες (μαζί με την Yahoo) κολοσσοί που βρίσκονται σε παρακμή ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν μικρότερες εταιρείες που βρίσκονται σε ραγδαία άνοδο.

  2. Τελικα εχει το μαγικο ραβδακι ο Ballmer. Αλλη μια επιτυχημενη συνεργασια στο ενεργητικο του. Απο “τρελος” θα βγει χαρισματικος CEO στο τελος :D

    • Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το όραμα, ούτε καν Nokia Windows Phone δεν έχουν πουλήσει. Θέλει 2 χρόνια για να μάθουμε τι θα γίνει

Top

Show Buttons
Hide Buttons