Το BlackBerry PlayBook θα καθυστερήσει και ο λόγος είναι η μπαταρία

by Stefanos Kofopoulos • On 29-12-2010 • AT 1:59 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το BlackBerry PlayBook θα καθυστερήσει και ο λόγος είναι η μπαταρία

Τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ καλά για την RIM και το BlackBerry PlayBook γιατί σύμφωνα με τον αναλυτή Shaw Wu της Kaufman Brothers, η μπαταρία του PlayBook διαρκεί λίγο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Ο Wu υποστηρίζει ότι έχει πληροφορίες που θέλουν την RIM να μεταφέρει την ημερομηνία διάθεσης του PlayBook κατά τον Μάϊο 2011 ώστε να επιλύσει το πρόβλημα της χαμηλής αυτονομίας μερικών ωρών που έχει το BlackBerry PlayBook σε σύγκριση με τις 6 ώρες του Samsung Galaxy Tab και τις 10 ώρες του iPad. Λέγεται μάλιστα ότι η αιτία των προβλημάτων είναι η αιτία του καλού και της ενδεχόμενης επιτυχίας του PlayBook, δηλαδή του QNX που είχε σχεδιαστεί για καταστάσεις που η ενέργεια δεν αποτελούσε θέμα.

Αν το PlayBook καθυστερήσει και παρουσιαστεί τον Μαϊο, η Apple θα έχει ήδη γεμίσει την αγορά με εκατομμύρια νέα iPad 2 και φυσικά το Android 3.0 Honeycomb θα είναι έτοιμο ως λειτουργικό με τους κατασκευαστές να περιμένουν το πράσινο φως από το Google ώστε να πουλήσουν τα δικά τους Android 3.0 tablet.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. xairetismata pou leme…

  • Αν επιβεβαιωθεί ο κύριος αναλυτής τότε η RIM πραγματικά θα έχει πρόβλημα, ακόμα και αν δεν στοχεύει στην consumer αγορά αλλά κοιτάει περισσότερο τις εταιρείες. Το PlayBook θα είναι απλά so last year που κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί του

 2. Agapite titana:
  des auto http://www.9to5mac.com/42141/rim-co-ceo-demonstrates-the-playbook

  kai pes mou an kapoios me auta ta xaraktiristika stoxeuei pouthena …!!!
  An alitheuei to thema tis patarias tote exoun pragmatiko provlima nomizw…

 3. profanws, multitasking kai flash ta dokimazan se power supply environment .. !!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons