Πριν το Blackberry 10 έρχονται απολύσεις στην RIM

by Stefanos Kofopoulos • On 28-05-2012 • AT 12:43 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ

Πριν το Blackberry 10 έρχονται απολύσεις στην RIM

Στην προσπάθεια να ορθοποδήσει ξανά η RIM φαίνεται ότι ετοιμάζεται για νέο γύρο απολύσεων. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 2000 θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο μαζί με αλλαγές στο εσωτερικό της εταιρείας. Στόχος είναι η εξοικονόμηση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων μέχρι το τέλος του 2013. Η εταιρεία χάνει μερίδιο αγοράς τα τελευταία χρόνια και μαζί και χρήματα που πλέον πρέπει να περικοπούν από αλλού μέχρι την εμφάνιση του Blackberry 10 στα ράφια των καταστημάτων και την ελπίδα ότι οι επαγγελματίες και white collar εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο θα προτιμήσουν ξανά το Blackberry για email εκτός γραφείου.

Αν τελικά οι απολύσεις γίνουν θα το μάθουμε σύντομα γιατί εκτός των θέσεων εργασίας η RIM χάνει και στελέχη που μέχρι σήμερα ήταν υπεύθυνα σε καίριες θέσεις όπως ο Patrick Spence, το Nο1 των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο και ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την προώθηση του Blackberry 10.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποτέ δεν συμπάθησα τα Blackberry αλλα πραγματικά είναι κρίμα μία εταιρία με αυτή την εμβέλεια και με αυτό το κοινό απο πίσω να βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης…

    Ίσως το οτι δεν υπάρχει κάποιος “ηγέτης” στο τιμόνι της να μετράει εναντίον της. Ίσως απλά να είναι οι εποχές δύσκολες για ένα τέτοιο λειτουργικό.

    Τί να πώ…

  2. Έρχεται εξαγορα σύντομα

Top

Show Buttons
Hide Buttons