Η RIM ετοιμάζεται για σημαντικές αλλαγές, Blackberry αντέχεις ακόμα;

by Stefanos Kofopoulos • On 22-04-2012 • AT 7:55 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ

Η RIM ετοιμάζεται για σημαντικές αλλαγές, Blackberry αντέχεις ακόμα;

Τα προβλήματα στην RIM και τον κόσμο του Blackberry είναι γνωστά, ο CEO άλλαξε και παράλληλα έγιναν αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών. Οι αλλαγές όμως φαίνεται ότι δεν είναι αρκετές για να διατηρήσουν την ψυχραιμία και την κερδοφορία στο εσωτερικό της RIM που σύμφωνα με το Reuters ετοιμάζεται για σημαντικές αλλαγές.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και η RIM έχει ήδη ζητήσει την βοήθεια των δικηγόρων των εταιρειών Milbank, Tweed, Hadley & McCloy LLP, είναι πολύ πιθανό να διαβάσουμε σύντομα νέα σχετικά με πωλήσεις μερών της εταιρείας, διάθεση αδειών χρήσης σε τρίτους κατασκευαστές για το BlackBerry OS και ποιος ξέρει για τι άλλο.

Mε τα 3/4 της χρηματιστηριακής αξίας της RIM να έχουν χαθεί, η εταιρεία ψάχνεται να διατηρηθεί στην ζωή λογιστικά ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για νέα προϊόντα και λειτουργικό. Που θα καταλήξει όλη αυτή η ανακατωσούρα θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε μάλλον πουθενά. Θα χαθεί και το υπόλοιπο 1/4 που έχει μείνει. Η βλακείες της RIM έχουν αρχίσει να την καταστρέφουν εδώ και πολύ καιρό. Τώρα είναι να γίνει το αποτελείωμα. Ε ναι, όταν οι άλλοι πουλούσαν αυτό που ζητούσε ο κόσμος η RIM μας έλεγε όλη την ώρα πόσο επαγγελματικό είναι το BB και τι ασφαλές που είναι και πόσο μικρή κατανάλωση ΜΒ κάνει στην εποχή του 3G+/4G…
    Ε έλεος…

    Και για του λόγου το αληθές είμαι χρήστης ΒΒ εδώ και κοντά 6 χρόνια.

    • Δυστυχώς εκεί βλέπω να πηγαίνει το πράγμα, να πουληθεί ή να διατηρήσει το όνομα RIM και αν δώσει τα πάντα σε τρίτους κατασκευαστές με άδειες χρήσεις για να φτιάξουν τους δικούς τους Blackberry κλώνους. Αυτό τουλάχιστον θα που στην αρχή αλλά νομίζω ότι θα καταλήξουν να εξαγοραστούν.

Top

Show Buttons
Hide Buttons