Η RIM απολύει 2000 και αλλάζει COO

by Stefanos Kofopoulos • On 25-07-2011 • AT 9:14 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η RIM απολύει 2000 και αλλάζει COO

Προβλήματα για την RIM, κατασκευαστή του Blackberry και PlayBook, που απολύει 2000 υπαλλήλους ή περίπου 10% του εργατικού δυναμικού της. Οι αλλαγές στην δομή της εταιρείας φτάνουν μέχρι και στο επίπεδο του COO (Chief Operating Officer) με την ελπίδα η RIM να αλλάξει πορεία και να αποτελέσει ανταγωνιστική απειλή στο iOS και το Android. Είναι άγνωστο αν οι απολύσεις και η μείωση δαπανών θα βοηθήσουν την RIM να τα καταφέρει καλύτερα με νέα μοντέλα RIM Blackberry και κάτι καλύτερο σε ό,τι αφορά τα tablets όπως το RIM PlayBook. Δύσκολοι καιροί για το Blackberry OS 6 την εποχή του iOS και του Android.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι απολύσεις μειώνουν τα έξοδα και βελτιώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα σε εταιρείες που δεν ελπίζουν σε αύξηση της παραγωγής τους.
    Δεν υπάρχει πιο έγκυρη και απόλυτη παραδοχή της αδυναμίας της RIM να καινοτομήσει. Δείχνει ότι το μόνο που της απομένει είναι οι συντηρητικοί γιάπιδες που δεν σκοπεύουν να αλλάξουν κινητό προκειμένου να διατηρήσουν το σοβαροφανές image τους.
    Κρίμα…

    • Είναι άσχημο όμως γιατί με την RIM σε δύσκολη θέση ο ανταγωνισμός έχει ένα παίχτη εκτός και άρα όχι ισχυρό κίνητρο να δουλέψει

Top

Show Buttons
Hide Buttons