Η RIM ετοιμάζει games για το Blackberry 10, οι developers ενδιαφέρονται;

by Stefanos Kofopoulos • On 12-11-2012 • AT 12:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η RIM ετοιμάζεται για το Blackberry 10, οι developers ενδιαφέρονται;

Όσο πλησιάζουμε στο 2013 η RIM ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Blackberry 10 και να αποδείξει στον κόσμο ότι η πλατφόρμα ζει. Μεταξύ αυτών που πρέπει να πεισθούν είναι και οι developers που θα αναπτύξουν εφαρμογές και games για το νέο λειτουργικό.

Στις 16 Νοεμβρίου 2012 ξεκινάει ο διαγωνισμός Port-a-Thon με στόχο οι developers να δημιουργήσουν ή να μεταφέρουν (port) games για το Blackberry 10. Ο στόχος προφανής. Η RIM θέλει να κάνει κάτι περισσότερο από ελκυστικό και χρήσιμο το νέο λειτουργικό, με τα games να αποτελούν μεγάλη αγορά.

Για όσους συμμετάσχουν στον διαγωνισμό υπάρχουν δώρα, πολλά δώρα και μετρητά, γεγονός που δείχνει ότι η RIM πιέζεται και πιέζει για να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις. Κάθε developer μπορεί να καταθέσει περισσότερα από ένα games και αν αθροίσει το σύνολο των δώρων και μετρητών που θα κερδίσει στον διαγωνισμό Port-a-Thon.

Μέχρι να δούμε το Blackberry 10 στην αγορά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Καλές προθέσεις υπάρχουν αλλά η RIM χάνει συνεχώς πελάτες και παραμένει πίσω την ίδια ώρα που ο ανταγωνισμός τρέχει. Εκτός από iPhone και Android τώρα υπάρχουν και τα Windows Phone 8 στην αγορά με εξαιρετικά smartphones και λειτουργίες που μπορούν να υποστηρίξουν τον Exchange και το email καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.

Τα δώρα που θα δώσει η RIM περιλαμβάνουν PlayBook, Dev Alpha smartphone και μετρητά σε ποσά των $100 ανάλογα με τα πόσα games έχουν εγκριθεί για την επόμενη φάση.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons