Έτσι θα διαφημίσει η RIM το Blackberry 10, QWERTY και όχι μόνο

by Stefanos Kofopoulos • On 01-10-2012 • AT 12:47 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Έτσι θα διαφημίσει η RIM το Blackberry 10

Η RIM έχει το BlackBerry 10 προ των πυλών και όπως λένε οι ιθύνοντες της Καναδικής εταιρίας, θα είναι το κάτι μαγικό και απίστευτο για τους devs και για τον κόσμο. Βέβαια, εδώ έχουμε την δημοσίευση ενός, κάπως περίεργου βίντεο, που βγήκε μέσα από την εταιρία ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε.

QWERTY και οθονη αφης με Blackberry 10

Φαίνεται πως το βίντεο, εξηγεί σε όλη την εταιρία πως θα διαφημίσει η RIM το BlackBerry 10 καθώς επίσης και τι συσκευές θα παρουσιάσει στις αρχές του 2013. Ο τρόπος που η RIM θα δείξει το Blackberry 10 στο κοινό θα είναι ο εξής :

Θα κυκλοφορήσουν δύο συσκευές, μια με οθόνη αφής και μια στο γνωστό QWERTY design που οι fans του BlackBerry αγάπησαν όλα αυτά τα χρόνια, με κανονικό qwerty πληκτρολόγιο. Οι συσκευές αυτές θα δοθούν σε δέκα διαφορετικά άτομα, μέσα σε αυτά τα δέκα θα είναι και κάποιοι πολύ διάσημοι όπως η Lady Gagga οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι πραγματικά δημιουργικό μέσα σε 24 ώρες ενώ στο τέλος θα το δημοσιεύσουν στο κοινό, καθώς επίσης και με τον τρόπο με τον οποίον έγινε. Μετά, η συσκευή θα περάσει και στους υπόλοιπους δέκα οι οποίοι θα έχουν πάλι μια μέρα στην διάθεση τους για να δείξουν στο κοινό τι μπορεί κανείς να κάνει με το BlackBerry 10.

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Kινείται σωστά η RIM και επιτέλους κάτι διαφορετικο και νέο στα OS.

  • Το θέμα είναι πότε θα καταφέρει να βγάλει στην αγορά το Blackberry 10 και αν έχει νόημα όταν εκείνη την περίοδο θα διαβάζουμε φήμες και leaks για το Samsung Galaxy S4 και το iPhone 6.

 2. Όντως χαίρομαι για την RIM διότι επιτέλους φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο της και μάλιστα δυναμικά. Άντε να μπαίνει κι άλλος ένας παίκτης στο παιχνίδι για υγιή ανταγωνισμό.

  Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όμως, βλέποντας τα βίντεο που διαρρέουν.. πόσο θυμίζει meego; τι κρίμα να μην καταλάβει έγκαιρα η Nokia τι καλό λειτουργικό είχε στα χέρια της.

  Δεν θέλω να εκλειφθεί σαν τρολάρισμα, καμμία σχέση. Απλώς είναι αδύνατον να το βλέπω και να μην το λέω..

  • Συμφωνώ, το θυμίζει σε αρκετά σημεία. Πάντως μοιάζει διαφορετικό, όπως και τα WP8

   @IGIWRGOS_27
   To Symbian έχει ήδη σβήσει.

 3. iOS , wmp , android , Symbian και τώρα το νέο λειτουργικό της rim. Πολλά λειτουργικά λίγα θα επιβιώσουν στο χρόνο

Top

Show Buttons
Hide Buttons