Ο θρύλος της Renault Sport συνεχίζεται..

by dkalo • On 31-01-2009 • AT 5:29 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Renault Megane Trophy

Clio V6, Megane R26R, Twingo RS, Clio R27.. Όλα τους είναι αυτοκίνητα που έχουν ετοιμαστεί από την Renault Sport, το αγωνιστικό τμήμα του Γάλλου κατασκευαστή. Όλα τους επίσης, μπορούν να προσφέρουν μοναδικές οδηγικές συγκινήσεις σε όποιον βρεθεί πίσω από το τιμόνι τους.

Παρά την οικονομική κρίση, η Renault Sport θα συνεχίσει την ανάπτυξη νέων αυτοκινήτων. Το επόμενο αυτοκίνητο που περιμένουμε να δούμε είναι το Renault Megane Coupe RS. Που αλλού, από την έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτη που μας έρχεται.

Renault Megane Trophy

Τα 2000 κυβικά του γνωστού κινητήρα που εφοδιάζει και το τωρινό Megane RS, με τη βοήθεια ενός υπερσυμπιεστή θα αποδίδουν 250 ίππους. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστά τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων. Το chassis καθώς και η ανάρτηση του αυτοκινήτου θα δεχτούν -όπως είναι λογικό- βελτιώσεις ενώ για τους σκληροπυρηνικούς θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής μπλοκέ διαφορικόυ.

Εξωτερικά οι διαφορές θα περιορίζονται στους νέους προφυλακτήρες, στην αεροτομή και στα φουσκωμένα φτερά. Μία ακόμα ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι πως δεν θα υπάρξει μόνο μία έκδοση του νέου Renault Megane RS αλλά θα υπάρξουν κι άλλες, πιο εστιασμένες και οδηγοκεντρικές που θα προσφέρουν διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση αλλά και μειωμένο βάρος. Έτσι, θα βελτιωθούν οι επιδόσεις του αυτοκινήτου χωρίς να χρειαστεί να αυξηθούν τα άλογα.

Renault Megane Trophy

Renault Megane Trophy

[Disclaimer: Οι φωτογραφίες είναι από το Renault Megane Trophy]

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φυσαει το Trophy…

Top

Show Buttons
Hide Buttons