Φαινόμενο του θερμοκηπίου: η Γη δεν είναι καλά

by Stefanos Kofopoulos • On 25-09-2006 • AT 8:54 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

global warming

Δυστυχώς, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η διαρκής αύξηση της θερμοκρασίας παγκοσμίως οδηγούν αναπόφευκτα σε σημαντικές κλιματικές αλλαγές με άσχημες συνέπειες. Χαρακτηριστική είναι δήλωση του Andrew Weaver “Δεν χρειαζόμαστε περισσότερες έρευνες για να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος και τι χρειάζεται να γίνει”.

Σύμφωνα με τον Weaver η αιτία για την άθλια κατάσταση του πλανήτη και την αύξηση της θερμοκρασίας οφείλεται στην εξάρτηση του ανθρώπου από ορυκτά τα καύσιμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ta pragmata einai poli pio anhsyxhtika ap’oso fainontai! einai toso polla ta lefta omos kai ta symferonta piso apo ta petrelaia pou dystyxos ta lefta katantane pio simantika ap’ ton idio ton planhth mas. lipamai poli.
    ta paidia mas einai pou tha ta zhsoun ola ta aisxh, emeis pali kala…..

  2. Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι τα παιδιά μας μόνο θα ζήσουν δύσκολες στιγμές. Νομίζω ότι το κακό έχει ήδη ξεκινήσει και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και εμείς θα αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες από τις αλλαγές στο κλίμα.

  3. Εμεις τουλάχιστον θα ζήσουμε για κάμποσο καιρό το καλοκαίρι. Οι επόμενες γενεές ίσως θα το διαβάζουν στις εγκυκλοπαίδιες. :(

  4. Και πάλι δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό.. εγώ τουλάχιστον είμαι νέος και νομίζω ότι τα επόμενα 30-40 χρόνια θα είναι δύσκολα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons