Ελλάδα: Κάτι καλό γίνεται στην Ανακύκλωση

by Stefanos Kofopoulos • On 09-03-2007 • AT 4:37 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

reduce reuse recycle respect

Τα νέα δεν είναι τρομερά αλλά φαίνεται ότι ο τομέας της Ανακύκλωσης στην Ελλάδα κάπου πηγαίνει.. κάτι αμυδρό γίνεται επιτέλους! Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ανακοίνωσε στην παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης ότι “270 χιλιάδες τόνοι γυαλιού, χαρτιού, αλουμινίου και πλαστικού ανακυκλώθηκαν το 2006” ενώ “συνολικές επενδύσεις για την ανάπτυξη νέων έργων και την επέκταση των υπαρχόντων υπερέβησαν τα εννιά εκατ. ευρώ, ενώ οι δαπάνες για τη λειτουργία τους ήταν άνω των 17 εκατομμύριων ευρώ”.

Τα νούμερα της ποσότητας των ανακυκλώσιμων υλικών είναι μικρά αλλά αποτελούν μια αρχή για κάτι καλύτερο. Ας γεμίσουμε όλοι τους ειδικούς κάδους με χαρτί, αλουμίνιο και πλαστικό στις θέσεις με την ανάλογη ένδειξη!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. αν είχαν γεμίσει και όλη την Ελλάδα με αυτούς τους κάδους (κι όχι σε σουπερ-μαρκετς προσφέροντας εκπτωτικά κουπόνια), και τις τηλεοράσεις μας με ενημερωτικά μηνύματα τότε θα πω και “μπράβο”

 2. Συμφωνώ και επαυξάνω.

  Αν εξαιρέσεις μια σακούλα ανακύκλωσης με κάποιες γενικές πληροφορίες που μας έδωσαν (από τον Δήμο), δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη σε τηλεόραση.

  Άσε που ακούω από πολλούς ιστορίες για κάδους ανακύκλωσης που τους αδειάζουν σε σκουπιδιάρικά!!!!

 3. @entro: Δήμος = ???

 4. Σε πολλούς δήμους στην Αττική.
  Ξέρω σίγουρα για Αμπελόκηπους, Ηράκλειο, Αγ. Βαρβάρα, Αιγάλεω,

  Βασικά απο ότι έχω ακούσει πρόκειται για ένα Ευρωπαικό πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα δεν ολοκληρώσαμε επιτυχώς και φάγαμε και πρόστιμο… (νομίζω)

Top

Show Buttons
Hide Buttons