Αλλαγή χτενίσματος και makeup σε πραγματικό χρόνο

by Stefanos Kofopoulos • On 26-12-2007 • AT 8:54 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

weird makeup

Δεν μπορώ να ονομάσω την τεχνολογία γιατί δεν ξέρω Ιαπωνικά και γιατί δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι απλά απίστευτο. Οι Γιαπωνέζοι έκαναν για άλλη μια φορά το θαύμα τους και δημιούργησαν software που προσθέτει γραφικά σε ένα πρόσωπο real time. Αυτό σημαίνει ότι νέα μαλλιά, μακιγιάζ και αξεσουάρ μπαίνουν στο πρόσωπο του πελάτη ο οποίος βλέπει το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο ακόμα και αν μετακινεί ή στρίβει το κεφάλι του. Στο τέλος του βίντεο η ίδια τεχολογία φαίνεται να χρησιμοποιείται και σε μοντέλα στο cat walk με την ίδια χαρακτηριστική άνεση στην επεξεργασία της εικόνας και της προσθήκης των γραφικών.

Ελπίζω να είναι αληθινό γιατί πριν από χρόνια είχα δοκιμάσει κάτι σχεδόν παρόμοιο σε περίπτερο της Silicon Graphics και τα αποτελέσματα ήταν το ίδιο εκπληκτικά.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι πράγματι καταπληκτικό.Θα έκανε πάταγο η χρήση του(τώρα) σε ένα κομμωτήριο. Το είδε η κοπέλα μου που είναι κομμώτρια και με έχει ‘φάει’ να της το φέρω!..

Top

Show Buttons
Hide Buttons